За штурм Лисичанська відповідало одразу два високопоставлених командири - аналітики

За штурм Лисичанська та районі на захід від нього відповідало одразу два високопоставлених генерали армії рф. Це командувач центральним військовим округом генерал-полковник Олександр Лапін та командувач повітряно-космічними силами росії генерал армії Сергій Суворікін

Про це аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW).

Як зазначають аналітики, російська армія, ймовірно, не повністю захопила Лисичанськ та Луганську область, попри заяву Шойгу. У Міноборони рф говорять, що все ще тривають бої у межах Лисичанська. 

В ISW важають, що далі російська армія піде на штурм Сіверська, одночасно можуть початися серйозні атаки на Бахмут чи Слов'янськ. 

Два високопоставлені російські командири відповідальні за тактичні дії окупантів у районі Лисичанська – командувач Центрального військового округу генерал-полковник Олександр Лапін та командувач Повітряно-космічними силами Росії генерал армії Сергій Суворикін.

У ISW зазначають, що участь двох генералів такого рівня на невеликій ділянці фронту вказує на те, яке значення президент Росії Володимир Путін надавав захопленню Лисичанська та кордону Луганської області.

Нагадаємо, учора у Генштабі підтвердили відхід української армії з Лисичанська. 

За матеріалами fakty.com.ua

Читайте також