За виплату пенсій Рівненщина заплатить «Укрпошті» 50 млн грн (ВІДЕО)

кадр з відео

50 мільйонів гривень заплатить Управління пенсійного фонду у Рівненській області «Укрпошті» за виплату і доставку пенсій і допомог на поховання у 2019 році, пише UA: Рівне.

Відповідна інформація опублікована на порталі публічних закупівель Prozorro. За словами начальника головного управління пенсійного фонду в області Василя Петняка, сума коштів, сплачених за послуги "Укрпошті" у 2019-му в порівнянні з нинішнім роком – зросте. Бо залежить від розміру пенсій.

– Ну звичайно збільшується. Тому що збільшується розмір пенсії. Це йде відсоток від розміру виплаченої пенсії. Якщо розмір пенсії збільшується... В нас було два масових перерахунки і от зараз очікуємо серйозний перерахунок в березні місяці. Відповідно, і сума збільшиться. Тому що, розмір пенсії збільшується... Це сума, яку ми прорахували в середньому. Вона може бути меншою. Може бути більшою. Ми коригуємо вже по факту – скільки пошта рознесла і скільки виплатила пенсій пенсіонерам, – розповів начальник головного управління пенсійного фонду в області Василь Петняк.

Читайте також