Жбурнув решту на підлогу: у Рівному водій маршрутки відмовився безкоштовно перевозити дитину з багатодітної родини

У Рівному водій маршрутки №47 відмовився перевозити безкоштовно 14-річну дівчинку з багатодітної родини. Про це на своїй сторінці у "Фейсбук" написала активістка та юристка Ліана Диновська.

Вона каже, що дівчинка супроводжувала свого меншого 7-річного братика на заняття з логопедом. В їхній багатодітній сім'ї мама самотужки виховує дітей. Коли сестра з братом близько 16 години вчора, 30 листопада, зайшла в маршрутку в районі ринку, отримала лайку від водія, який сказав:

- Вийди, дилдо, з маршрутки, яка ти дитина!

Зрештою, дитина заплатила кошти, перелякавшись, а решту отримала не в руки - водій жбурнув їй копійки, які розсипалися по підлозі. Вийшли діти на зупинці "Покровський собор", проїхавши всього кілька зупинок.

"Моє гнівне звернення до водіїв маршруток, які не поважають себе, в першу чергу! Ви - закомплексовані злі особи, тільки такі люди можуть ображати дітей з багатодітних родин, та і взагалі - дітей! Не знаю, можливо, вас десь хтось недокохав і ви дозволяєте собі виплескувати злобу на чужих дітях! Власне, для мене немає чужих дітей! Мало хто знає, як не солодко іноді приходиться мамам самим у житті, а я - знаю! Тому прошу кожного свідомого дорослого мислити вірно, поважаючи дитинство і старість! А вам, не шановний водій 47 маршруту, бажаю змінити світогляд - тільки тоді ви станете чоловіком, а зараз так, просто особа з фізичними ознаками статі! Ми будемо продовжувати захищати всіх дітей, чиї права жорстко порушуються!", - написала Ліана Диновська.

 

Читайте також