Жінки зі складним характером: 5 знаків зодіаку, із якими дуже важко в житті

Безпосередній вплив на характер людини мають зірки. Астрологи впевнені, що представниці деяких знаків зодіаку володіють особливо бурхливою вдачею. Будувати стосунки з ними - непросто. Однак якщо знати особливості їхнього характеру, можна спростити собі життя та зробити взаємини більш комфортними.

Скорпіони – природжені лідерки

На перший погляд це милі та яскраві особистості. Але не варто переходити їм дорогу. Скорпіони досягають свого будь-якими способами. Це чудові маніпулятори, в арсеналі яких є істерики, сльози та погрози. Вони вміють пускати пилюку в очі й не мають наміру здаватися. Часто жінки-Скорпіони стають лідерками, хоч і йдуть до цього по головам.

Леви – дбайливі королеви

Ніжні та чутливі Леви люблять купатися в увазі. Попри це, вони готові піклуватися й допомагати ближнім. Леви владні та егоїстичні. Ці знаки зодіаку не потерплять жодного удару по своїй гордості. Щоб стосунки склалися, не забувайте засипати Левицю компліментами.

Тельці – педантичні скромниці

Розумні, хазяйновиті й уважні Тельці можуть здатися скромними та милими. Насправді це досить владний знак зодіаку. Тельцям важливо брати все у свої руки. Тому й на роботі, і в сім’ї вони можуть проявляти зайвий тиск. Заради отримання бажаного Тельці готові багато на що.

Астролог попереджає: у стосунках Телець може показати справжнє обличчя лише після весілля. До шлюбу - це ідеальний партнер.

Близнюки – складна простота

Зрозуміти двоїсту натуру Близнюка непросто. З одного боку, жінкам, що народилися під цим знаком, властива доброта, турбота й товариськість. З іншого, - близнюки ревниві й навіть самі можуть піти “ліворуч”. Щоби досягти свого, вони здатні на істерики, шантаж і маніпуляції.

Козероги – владолюбні та прискіпливі

Це серйозні дівчата, які рідко демонструватимуть емоції стороннім. Вони націлені на успіх, працелюбні та цілеспрямовані. У комплекті з цими чудовими рисами йдуть педантичність, похмурість і надмірне прагнення влади. Чоловіки можуть не витримати натиску Козерогів. Їм доводиться відповідати й постійно примножувати успіх і багатство.

Читайте також