Жителі Рівного вимагають встановлення амбулаторії на території одного ЖКГ (ФОТО)

Жительки Рівного борються, щоби на території ЖКГ "Перспективне" на м-ні "Північний" встановили амбулаторію.

Активістки звернулися за підтримкою у вирішенні цієї ситуації до представників влади та профільних управлінь - голови РОДА Олексія Муляренка, заступниці міського голови Рівного Галини Кульчинської, начальника обласного управління охорони здоров'я Юрія Осіпчука.  

Нагадаємо, що вже понад рік активно ведуться пошуки приміщення для розміщення амбулаторії в мікрорайоні "Північний" (потрібно 300-500 кв.м.). Активісти в той же час переконані, що такі пропозиції, як розміщення мед.закладу в житлових будинках чи біля дитячого садочка є абсурдними, в той час, коли величезний майновий комплекс, який перебуває у власності територіальної громади, зі зручним розташуванням для пішоходів та водіїв просто передають в оренду одній з управляючих компаній!

Наразі щодо цієї ініціативи активісти отримали потужну підтримку мешканців, представників медицини, голів ОСББ Рівного та членів кількох ГО. Чи буде така ж підтримка громади від влади та депутатів - покажуть конкретні рішення, адже є варіанти вирішення цього питання.

Читайте також