Знаки Зодіаку, які обожнюють "тріпати" нерви оточуючим: їх усього чотири

Існують знаки Зодіаку, які зовсім не проти зіпсувати настрій оточуючим. Виною всьому особливості їх характеру, здатні перетворювати цих людей в головних «подразників» і порушників спокою для всіх, хто поруч.

Діва

Діви славляться талантом дратувати близьких і знайомих нескінченними потоками критики. Цей знак завжди знає, як і що потрібно робити. Він обожнює давати поради, методично і занудно повчаючи оточуючих. Діва важко переносить недоліки інших, однак про свої мінуси і промахи ніколи не згадують. Варто тільки нагадати Діві про її власні проколи, як вона знайде ще сотню претензій на вашу адресу.

Діви дуже охайні і гидливі. Вони уважно стежать за життям своїх домочадців, строго змушуючи їх дотримуватися певних правил і ритуали. Величезним мінусом Діви є абсолютне невизнання власної недосконалості, що страшенно дратує оточуючих.

Скорпіон

Скорпіони люблять змушувати нервувати оточуючих. Вони не сильно приховують це прагнення, виправдовуючись бажанням «вивести людей на чисту воду». Цей знак є справжнім провокатором, якому подобається викликати інших на сильні емоції, нехай навіть негативні.

В глибині душі Скорпіон прекрасно розуміє, що «читає» інших, мов книгу. Але цей дар він часто обертає проти найближчих людей. Скорпіон впевнений, що всі навколо нього задумали великий обман, тому він заздалегідь шукає неспростовні докази своїх претензій. Це складний знак, який вміє вивести із зони комфорту навіть дуже спокійну і врівноважену людину.

Овен

Овни відомі своїм умінням розводити народ на негативні емоції. Цей знак любить з мухи робити слона, роздуваючи будь-яку дрібницю до неймовірних розмірів. Виною всьому зайвий емоційний стан Овна, адже він звик бурхливо і голосно висловлювати свій настрій.

Овен по-дитячому впевнений, що його особисті проблеми обов’язково повинні хвилювати оточуючих. І якщо інші зайняті собою, а не ним, він щиро цим фактом обурений. Зайва напористість і невміння приймати відмови є головними недоліками в поведінці Овна. А ще цей знак не посоромиться висловити в обличчя іншому всі недоліки і мінуси з дивовижною незворушністю. Хоча при цьому у самого їх буде в десять разів більше.

Лев

Лев здатний дратувати багатьох людей своїм его і манірною поведінкою. Цей знак обожнює хвалитися придбаними речами, покупками і навіть своїми другими половинками. Для Лева дуже важливе визнання власного ідеального смаку. Іноді він досить нав’язливо намагається почути схвалення і захоплення інших людей.

Лев схильний приписувати собі тільки хороше. Якщо він зробить помилку, то вже знає, кого звинуватити в цьому промаху. Звичайно, не себе великого! Ще він не проти обговорити і оцінити людей за зовнішнім виглядом, але це більше характерно для Левиць.

Іноді своєю поведінкою Лев сильно зачіпає почуття оточуючих, даючи людям зрозуміти, як їм пощастило опинитися в друзях настільки величної натури. З цими людьми доведеться навчитися уживатися, адже вони відрізняються природними здібностями дратувати і нервувати інших.

За матеріалами

Читайте також