Знайшли наркотики, зброю та вибухівку: на Рівненщині припинили "наркобізнес"

У жителя Рівного виявили у квартирі обладнання для виробництва наркотичних речовин.

Про це повідомляють у ГУ НП Рівненської області.

Як зазначається, обшуки проводили за місцями проживання чотирьох спільників, які організували незаконний бізнес. 

У рамках провадження, відкритого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України за місцем проживання 38-річного жителя Рівного правоохоронці виявили і вилучили обладнання, прекурсори, призначені для виготовлення метамфетаміну, електронні ваги, скляні колби та трубки різної форми та об’єму, предмети із залишками речовин наркотичного походження, змиви та інші докази його протиправної діяльності.

Також у рівнянина поліцейські вилучили пістолет із магазином та сімома патронами, рушницю, кейс чорного кольору, в якому знаходилася рушниця у розібраному стані та шашку-детонатор.

Крім того, під час обшуку нежитлового приміщення у Здолбунові, під час слідчих дій вилучено згортки фольги та лампочку із нашаруваннями речовин коричневого кольору, ймовірно наркотичного походження та банківську картку.

Орієнтовна вартість вилучених наркотиків і прекурсорів становить понад 80 тисяч.

Досудове розслідування триває. У рамках кримінального провадження вилучене скеровано на відповідні експертизи, за результатами яких вирішуватиметься питання про додаткову кваліфікацію за статтями 263, 309 та 311 КК України та повідомлення зловмисникам про підозру.

Читайте також