«Звірі на м‘ясо»: Анастасія Приходько записала "ответочку" жителям Рокитного та Костополя

Ілюстративне фото

Співачка Анастасія Приходько опублікувала ще одну відео-відповідь мешканцям Костополя та Рокитного. Ці населені пункти виконавиця відвідала у рамках туру та у Тік-Тоці негативно оцінила місцевий готель, кафе та гримерки. Анастасія розповіла, що їй було холодно, у кафе було не смачно, а готель "Затишок" був не затишним.

Про це ми писали тут: "Це вперше в моєму житті": Анастасії Приходько не сподобались гримерки, кафе та готель на Рівненщині

Такі відгуки обурили користувачів соцмереж. Анастасія отримала масу критичних коментарів, втім, і переглядів на ролику про Рокитне - більше 279 тисяч переглядів.

Після шквалу критики співачка записала ще одне відео під назвою "Ответочка", де звернулась до авдиторії:

"Дорогі друзі, я почитала ваші відгуки стосовно подачі мого відео про правду. Мене знаєте, що обурило? Перед цим було відео і я вас запитала - вам показувати красиву картинку чи так, як воно є насправді? "Давай, як воно є насправді". Подивилися відео і потім - що? Правильно, "сжечь їйо". Коли ви мені пишете: "Ти показала наше Рокитне не з того боку, не з того ракурсу". Це дорога, яка веде в БК. Я не їздила спеціально і нічого не знімала. По-друге. Ваші місцеві люди порадили моєму менеджеру саме цей готель, бо ми готелів не знаємо. На трасі я не ночую, як ви мені сказали. Ми ночуємо в місці, де є можливість перейти в укриття. По-третє. Зараз ми знаходимося у місті Костопіль. Ви мені почали казати: "Ой, звізда", і таке інше. Є порушення закону, що там камера пише звук і відео. Як ви собі уявляєте - людина, яка перевдягається, мені просто неприємно, як людині, щоб за мною слідкували, - коментує Анастасія Приходько. - Ви чудові люди, вам як оце звірі на м'ясо. Давай правду, а побачили правду і все - понеслося".

 

 

Читайте також