17-річного воротаря із Рівненщини вважають одним із головних талантів українського футболу

17-річного воротаря Давида Фесюка, який є уродженцем міста Дубно, що на Рівненщині, вважають одним із головних талантів українського футболу. 

Видання sport.ua внесло юного голкіпера до 12-и найбільш перспективних українських футболістів. 

Давид Фесюк дебютував за першу команду «Хайдука», ледве йому виповнилося 17 років. Головний тренер команди зі Спліта Валдас Дамбраускас випустив українського воротаря під час благодійного матчу проти «Шахтаря» на останні 15 хвилин гри. Давид не тільки вперше постав перед норовливою публікою «Хайдука», але і отримав капітанську пов'язку та став наймолодшим капітаном в історії хорватського клубу.

Сьогодні Фесюк – повноцінний гравець першої команди «Хайдука». Його фізичні тести після відпустки були настільки вражаючими, що його відразу перевели до першої команди. Українець тренується та працює із головною командою, а ігрову практику отримуватиме з юнаками. На товариський матч юнацької команди проти дорослої команди «Славії» Сараєво Давида возив адміністратор команди за 250 км та відразу забрав назад, щоб не пропустив тренування із першою командою. Хорвати живуть за рахунок продажу гравців, тому така довіра до Фесюка свідчить про його перспективи та таланти.
 

Читайте також