25 січня - День Ангела Тетяни: гарні привітання зі святом

Ім'я Тетяна походить з давньоєврейської та означає "засновниця" або ж "повелителька". Сьогодні, 25-го січня, власниці цього імені святкують свій День Ангела. 

Ми зібрали для вас гарні та щирі привітання зі святом.

***

З Днем ангела, Танюша, Таня,
Ти — неймовірна, як завжди.
І мої щирі привітання
У день святковий цей прийми.

Щоб тіло ніжилось від ласки
А вуха — від приємних слів.
Щоб друзі не вдягали маски,
І щоб не було ворогів.

***

Тетяно, нині свято в тебе,
З днем ангела вітаю!
І це вітання у віршах
Тобі я відправляю.
Бажаю жити й не тужити,
Друзями завжди дорожити!
Хай ангел твій тебе кохає,
Від лиха завжди вберігає!

***

Вітаю тебе, люба Таню, з Днем твого Ангела. І оскільки ім’я Тетяна у нас асоціюється зі студентством, то я бажаю тобі вічної душевної юності. Щоб у будь-якому віці ти не втомлювалася веселитися, ризикувати, творити дива, дивуватись і любити.

***

Знову на порозі свято твоє,
Всі вази зайняті квітами…
І ми поспішаємо привітати тебе
З Днем Ангела, з іменинами.

Тетяна, наша чарівна подруга,
Живи радісно і без напруги.
Щасливою будь скрізь і завжди,
Танюшка, люба, на всі роки.

***

Люба і мила Тетяно, вітаю тебе з Днем Ангела. Нехай в цей зимовий день серце твоє буде оповите теплом і ніжністю. Бажаю, щоб кожна твоя мрія незабаром стала реальністю, а в душі постійно знаходилося місце для нових, солодких мрій. Нехай поруч будуть тільки кращі люди, готові завжди тебе підтримати, зрозуміти і прийти на допомогу.

***

Нехай ангел-хранитель ніколи не залишає Вас. Бажаю, щоб його присутність створювала у Вашій душі відчуття щастя, теплоти і захищеності. Бажаю гармонії, душевного спокою і благополуччя у всьому. Зі святом!

***

Від щирого серця вітаю тебе з Днем Ангела! Нехай всі земні блага подарує тобі доля, а життєвий шлях буде подібний небесному польоту: буде таким же легким, рівним і спокійним. Від природи Тетяни всі мрійники, так нехай твої мрії долітають до зірки виконання бажань і, виконавшись, падають зі швидкістю метеоритного дощу тобі в долоні. Зі святом, Тетяна!

***

Вітаю Вас з днем Святої Татіани! Хай Ваша свята покровителька завжди оберігає Вас і Ваших близьких від біди, допомагає у важкі хвилини і підтримує на всіх шляхах життя. Хай кожну мить Ваше серце сяє небесною радістю і переповнюється щастям!

Читайте також