31 травня - День ангела Юлії: гарні привітання у віршах і прозі (+картинки)

Сьогодні, 31-го травня, Юлії відзначають свій День ангела. Сьогодні не забудьте поздоровити знайомих іменинниць – ось найкращі вітання українською мовою для Юлі!

***

Хай буде Ангел добрий до тебе

Дарує щастя, і все що треба!

Крильми прикриє в хвилину злую.

Від негараздів усіх врятує.

Любов дарує, тепло, надію,

Молитви чує, розрадить вміє.

Тебе, Юлю, не полишає.

У Бога щастя й добра благає.

***

Мила Юленька, в це чудове свято твого Ангела Охоронця щиро тебе вітаю! Бажаю тобі пахощів квітів і аромату любові в житті, неймовірних відчуттів щастя і радості, щирих почуттів і емоцій, світлої дороги до мрій і заповітних бажань. Великих чудес і чарівних моментів щастя, незламних успіхів і прекрасної заповітної мрії, доброї удачі та щирої любові, бравого натхнення і неоцвітної краси. Завжди перебувай на широті щастя і довготі любові. Ніколи не сумуй, завжди й в усьому встигай, щиро люби та безтурботно мрій, всіх навколо дивуй і насолоджуйся кожною миттю свого життя!

***

Юлечка, ти, немов прекрасна квітка, така красива і ніжна! Завжди залишайся такою жіночною, усміхненою і щасливою! Нехай твої серце і душа будуть сповнені любові, добра і гармонії! Бажаю, щоб всі добрі мрії збувалися, адже виконання бажань – це величезна радість! Бажаю, щоб у твоє життя щодня приходило щастя, удача і незвичайне диво. Нехай душа не втомлюється вірити в чудеса, і вони трапляються, нехай серце наповнене буде щирою любов'ю, і тебе шалено люблять!

***

Прекрасна Юлія, чудова і найкрасивіша дівчина, від щирого серця тебе вітаю з іменинами! Будь найщасливішою в цьому житті, нехай буде повно твоє серце любов'ю, нехай буде безнапасним і світлим твій шлях. Бажаю тобі, хороша, великої радості та процвітання. Щоб удача тобі посміхалася, щоб щастя твоє нікуди від тебе не поділося, щоб серце любов'ю зігрівають, щоб ти завжди прекрасною і чудовою залишалася!

***

З Днем ангела Юлії хочу тебе привітати,
Бажаю все погане позаду залишити,
Бажаю щиро кохати і бути коханою,
І щодня почуватися щасливою!

****

Юлечко, з Днем ангела тебе вітаю,
І від щирого серця тобі бажаю,
Залишити все погане позаду,
І впевнено йти вперед!

Бажаю тобі радості та щастя,
Нехай не доводиться пізнати негоду,
Нехай кожен день буде наповнений ласкою,
А життя щоб не здавалося, а було завжди лише казкою!

***

Юленько, вітаю тебе з іменинами! Хай твоє життя буде сповнене сонця, радощів та приємних моментів, а доля підносить лише хороші сюрпризи! Залишайся такою ж хорошою та чесною людиною, а також не бійся боротись за своє щастя! Твій ангел-охоронець у цьому допоможе!

***

Хай буде Ангел добрий до тебе

Дарує щастя, і все що треба!

Крильми прикриє в хвилину злую.

Від негараздів усіх врятує.

Любов дарує, тепло, надію,

Молитви чує, розрадить вміє.

Тебе, Юлю, не полишає.

У Бога щастя й добра благає.

Читайте також