5 речей, які продовжують життя чоловікам

Статистика свідчить, що чоловіки, як правило, живуть менше за жінок. Проте є речі, які можуть продовжити тривалість життя чоловіків. 

Ось ці п'ять способів жити довше. 

Жіночі груди

Нещодавнє дослідження повідомляє, що чоловіки, які регулярно дивляться на жіночі груди, як правило, живуть довше. Експерти пояснюють це тим, що погляд на щось приємне, чи це гарне жіноче тіло, чи милі кошенята, автоматично підвищує чоловікам настрій.

У ході експерименту, проведеного Archives of Internal Medicine, вдалося виявити, що ті добровольці, які протягом року практикували позитивне мислення (їм було запропоновано думати про приємні речі якнайчастіше), виявилися більш здоровими, ніж учасники «негативної групи».

Зокрема, у 55% учасників з ішемічною хворобою серця та у 42% учасників із високим кров'яним тиском було відзначено значні покращення показників здоров'я.

Секс

Якщо чоловікові потрібен привід, щоб частіше займатися сексом зі своєю партнеркою, то ось він. Дослідження, проведене BMJ, дозволило говорити, що секс позитивно впливає на стан здоров'я чоловіка.

Так, ризик смертності за умови регулярної сексуальної активності знижується на 50%, а середня тривалість життя у своїй збільшується від 3 до 8 років. Експерти вважають, що це відбувається тому, що секс допомагає нам справлятися зі стресовими перевантаженнями, таким чином знижуючи ймовірність виникнення захворювань.

Одруження

Дослідження показують, що одружені чоловіки в середньому живуть довше ніж неодружені. У ході наукового експерименту, в якому взяли участь понад 127 000 дорослих американців, вдалося виявити, що чоловіки, які одружуються після 25 років, мають більш високий рівень захисту від хронічних захворювань, ніж ті, хто робить це до 25 років. Крім того, чим довше чоловік перебуває у шлюбі, тим більш високі його переваги у сенсі тривалості життя та загального стану здоров'я.

Батьківство

Не гірше, ніж щасливий шлюб, продовжує чоловіче життя та народження дитини. Так, вчені виявили, що чоловіки і жінки, які мають принаймні одну дитину, мають нижчий ризик смертності, ніж їхні бездітні «колеги».

Коли батьки досягають 60-річного віку, різниця у тривалості життя становить 2 роки, а до 80 років – від 7 до 8 років. Все це, цілком імовірно, пов'язане з зростаючим почуттям відповідальності, кажуть фахівці. 

Живіт

Ні, не пивний животик, а той, який з'являється у чоловіків від ситого та задоволеного життя. Річард Брібіскас, автор книги How Men Age, наводить дані, згідно з якими чоловіки із зайвою вагою рідше страждають від серцевих нападів та раку простати, і частіше схильні проводити час з дітьми, а не шукати інших жінок.

Більше того, доведено, що незначне збільшення кількості жиру в організмі робить чоловіків привабливішими для жінок. А, за деякими даними, такі чоловіки ще й краще у сексі, ніж їхні підтягнуті суперники.

За матеріалами Sundaynews

Читайте також