Найпопулярніші сироватки для обличчя: огляд новинок на ринку

Догляд за обличчям – особливий ритуал для сучасних жінок. Це дарує бадьорість, впевненість у собі та має релаксуючий ефект. Для швидкого результату ідеально підходить сироватка для обличчя, яка є справжнім джерелом вітамінів та мінералів для вашої шкіри. Це саме те, що потрібно після складного дня чи після ранкового пробудження. Секрет сироватки полягає у високій концентрації речовин, якої немає ані у кремах, ані у інших видах доглядової косметики.

Нині користуються популярністю сироватки корейських виробників. Вони пропонують продукти для зменшення пігментації, проблемна шкіра, вікові зміни обличчя тощо. Широкий асортимент товарів можна знайти в інтернет-магазині Shelfie.

Як самостійно визначати, яка сироватка для обличчя вам потрібна?

Сироватки для обличчя корейського виробництва допомагають вирішити багато проблем, пов’язаних зі шкірою. Це і постакне, і нерівний тон, і пігментація, і жирність, і сірий відтінок тощо. Перш ніж купувати сироватку для догляду, поцікавтесь, яка буде найкращим рішенням для вас.

  • Сироватки для звуження пор. Активні компоненти проникають у шкіру та звужують пори. У той же час вони знижують секрецію сальних залоз, вирівнюють мікрорельєф шкіри, роблять її пружною та підтягнутою.
  • Освітлюючі сироватки. Використовуючи такі засоби від корейських виробників ви забудете про постакне, пігментацію та інші недоліки шкіри. Ви помітите, як ваша шкіра обличчя перестала бути тьмяною, а стала сяючою та світлою.
  • Сироватки з ретинолом. Ідеальний варіант для тих, хто бореться з віковими змінами шкіри. Засіб делікатно працює зі зморшками, заломами, невірним тоном. Після використання цього продукту жіноче обличчя стає більш пружним та еластичним, а головне – помітно молодшим.
  • Сироватки з вітаміном С. Використання такої лінійки подарує сяйво та рівний тон як молодим, так і жінкам старшого віку.
  • Відновлювальні сироватки. Відновлення захисного бар’єру, усунення подразнень та миттєве зволоження – результат роботи корейських сироваток, який не змусить себе довго чекати. Для бажаного результату варто лиш купити засоби з такими компонентами, як бета-пантенол, пробіотики, ніацинамід, цинк PCA, алантоїн, екстракт центели азіатської, гіалуронова кислота та ін.

Окрім корейських виробників на сайті магазину Shelfie можна знайти відомі та перевірені продукти від таких брендів, як PURITO, Theramid, ROUND LAB, Papa Recipe, SKIN&LAB.

Які ефективні антивікові сироватки для обличчя пропонує бренд Theramid?

Ключовою перевагою іспанського виробника є акцент на органічних компонентах своїх продуктів. Це дозволяє створити високоефективну косметику, у складі якої безпечні речовини, як-от ретинол, азелаїнова кислота, пептиди, кераміди тощо.

Продукти від Theramid - справжня знахідка для обличчя і ось три з них для усунення ознак старіння:

  1. Антивікова сироватка з вітаміном A Theramid Clinical Vitamin A – ідеальний варіант для тих, хто шукає засіб для боротьби зі старінням шкіри. Розроблена для тих, хто вже працював із ретинолом і хоче покращити ефект.
  2. Антивіковий серум з пептидами міді 3% Theramid Copper Peptide – висока концентрація пептидів стимулює синтез колагену й антиоксиданту, а також прискорює відновлення шкіри.
  3. Мультипептидна сироватка для обличчя Theramid Derma-Peptides – унікальна комбінація із 10-ти пептидів стимулює вироблення у шкірі еластину та такого важливого колагену, а також розгладжує зморшки та лінії, що робить шкіру більш гладкою та пружною.

Виробники косметики розробляють свою продукцію із чітким розумінням потреб споживачів, тож кожна жінка точно знайде свій варіант для ідеального та ефективного догляду.

Читайте також