Абітурієнтам Рівного до уваги: сьогодні - останній день для реєстрації на Пробне ЗНО

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Сьогодні закінчується реєстрація на проходження пробного ЗНО-2019. Його варітсть - 138 гривень. Це тестування є добровільним. Випускники шкіл обирають його для того, аби ознайомитися із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання. 

Реєстрація учасників пробного ЗНО здійснюється Львівським регіональним центром оцінювання якості освіти (далі - ЛРЦОЯО) через мережу Internet. Для того, аби зареєструватися, особа, яка виявила бажання взяти участь у пробному ЗНО, повинна:

  • 1. Зайти на сайт ЛРЦОЯО lv.testportal.gov.ua на сторінку «Пробне ЗНО-2019».
  • 2. Ознайомитися з документами, що регламентують проведення пробного тестування.
  • 3. Заповнити на сайті реєстраційну форму, сформувати та відправити електронну заяву. Отримати логін та код доступу до інформаційної сторінки учасника ПЗНО (далі - інформаційна сторінка).
  • 4. Зайти на інформаційну сторінку та роздрукувати квитанцію для сплати вартості послуг.
  • 5. Здійснити оплату на основі цієї квитанції протягом 3 (трьох) робочих днів в установі будь-якого банку України. Квитанцію зберігати. Останній день прийому платежів – 05 лютого 2019 року. Кошти, перераховані після 05 лютого, зараховуватись не будуть.

Через 3 робочі дні після здійснення оплати, зайти на свою інформаційну сторінку та пересвідчитись, що платіж зараховано (статус заяви зміниться на "Оплачена", що є підтвердженням факту реєстрації).

Читайте також