Чоловіки-однолюби: які знаки Зодіаку закохуються раз і на все життя

Не всі знають, але в природі існують представники сильної половини людства, які можуть і люблять все своє життя.

Багато жінок скажуть, що це суцільні вигадки і банальні казки, щоб підтримати чоловіків. Адже як впевнені представниці слабкої половини людства, таких чоловіків просто немає, і практично всі й завжди намагаються «скочити в герчку» при будь-якій, навіть мізерній можливості. Насправді це не так.

Лев

Перше враження вкрай оманливе – Леви схожі на ловеласів. Вони багато посміхаються, практично завжди знаходяться в центрі жіночої уваги і йому дуже лестять численні компліменти, «відпущені» саме на його адресу. Але він завжди залишається неприступним. Леви закриті на всі наявні замки і практично ніколи не підпускають нікого до себе близько. Його невигадливі «жарти», створюють якийсь ореол «свого в дошку хлопця». А насправді його сокровенні таємниці зможе розгадати лише одна єдина жінка. Заради своєї коханої Лев здатний зрадити всім наявним принципам. Головне перебувати поруч зі своєю обраницею. Чоловік-Лев буде з несамовитою люттю оберігати свої стосунки, він стане турботливим і вірним сім’янином. Буде завжди прощати капризи своєї другої половинки і постійно задаровувати її подарунками.

Телець

Сімейні цінності для таких чоловіків, як правило, стоять на першому місці. Тельці практично з раннього дитинства мріють, щоб в їхньому будинку завжди все було. Він не помчить за першою-ліпшою спідницею, а буде підбирати обраницю ретельно і досить довго. Іноді Телець може бути мовчазним, замкнутим і не справить сприятливого враження при першому побаченні. Його справжні почуття розкриються набагато пізніше – факт. Він здатний плекати і оберігати свою обраницю все життя, і почуття його не пропадуть і не перетворяться в звичайну прихильність або звичку. З роками Тельці люблять все «спекотніше» і сильніше. Вони просто не можуть існувати без своїх других половинок. Вони починають чахнути і моментально втрачають інтерес до свого життя.

Козеріг

Ці чоловіки твердо стоять на землі і точно усвідомлюють, чого хочуть від життя. Тільки справжні почуття здатні змінити життєві пріоритети представників даного знаку Зодіаку. Вони здатні пробачити практично все своїй коханій, навіть пригоди «наліво». Адже він на всі 100% впевнений, що ні з ким більше подібних почуттів і емоцій не зазнає. Козерогам по їх впертій натурі не знайоме звичайне почуття банальної закоханості. У них все по серйозному і назавжди. Такі чоловіки можуть бути неприступними і холодними, як «айсберг в океані», а можуть просто з головою кинутися у вир стосунків. Якщо ж відносини все-таки не вдається зберегти, то найчастіше Козероги залишаються холостяками. І при кожному зручному випадку будуть розповідати і згадувати: «А ось моя колишня…». Він може всім говорити, що почуття пройшли, але насправді серце як і раніше палає любов’ю до тієї самої єдиною і неповторної.

Джерело

Читайте також