Де сьогодні на Рівненщині ремонтуватимуть асфальтне покриття?

На замовлення Служби автомобільних доріг у Рівненській області підрядною організацією ДП «Рівненський облавтодор» 08 травня 2018 року заплановано роботи з ямкового ремонту гарячим асфальтобетоном на автомобільних дорогах загального користування державного значення області.

Роботи будуть проводитись на таких автомобільних дорогах:

автомобільна дорога М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече:
- км 212
автомобільна дорога Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів:
- км 38
- км 80 - км 81
- км 103
автомобільна дорога Т-18-06 Рівне-Млинів-Берестечко-Буськ-Перемишляни:
- км 38 - км 42
автомобільна дорога Т-18-09 Переброди-Дубровиця-Володимирець-Суховоля:
- км 68
автомобільна дорога Т-18-31 (М-06)-Бугрин-Оженин-Острог:
- км 21

За день планується використати 197 тонн асфальтобетону. Кількість та розміщення бригад може змінюватись у зв’язку з виробничими потребами. Разом з тим, підрядною організацією ТОВ «Дормакс» будуть проводяться роботи з ямкового ремонту струменевим методом на автомобільній дорозі загального користування державного Т-18-27 Костопіль-Яполоть. У разі неякісного виконання робіт, порушення технологій, фінансування (оплата) здійснюватись не буде.

Хід та якість виконання робіт підрядними організаціями постійно інспектується керівництвом Служби автомобільних доріг у Рівненській області. Служба автомобільних доріг у Рівненській області просить учасників дорожнього руху бути пильними та максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт. Будьте уважні!

Прес-служба САД у Рівненській області

Читайте також