День, коли треба починати діяти: гороскоп на 11 березня для всіх знаків зодіаку

День, коли потрібно не лише складати плани на майбутнє, а й починати діяти – само собою нічого не складеться та не збудується.

Важливо контролювати емоційне тло: якщо воно значно підвищене, це серйозно ускладнить виконання важливих (передусім професійних) завдань, від яких небажано відволікатися. Ба більше, бажано виявити деяку емоційну черствість, що дозволить зосередитися на виконуваній роботі.

Овен

Уникайте спілкування з людьми, які з якоїсь причини діють на вас, наче червона ганчірка на бика: після розмови з кимось із них ви почуватиметеся вибитими з колії та не зможете продуктивно працювати.

Телець

Старт будь-якого професійного проєкту виявиться успішним лише в тому разі, якщо до роботи над ним ви ретельно та ґрунтовно підготувалися – імпровізація, під якою немає реальної основи, сьогодні не пройде.

Близнята

Уникайте сварок і суперечок, у яких треба активно доводити свою правоту: енергія, витрачена на негатив, піде надаремне, а вона б могла стати вам у пригоді для роботи над важливими професійними проєктами.

Рак

По підтримку, яка знадобиться вам цього дня, потрібно звернутися до близьких людей або друзів: вони зможуть переконати вас у тому, що ви перебуваєте на піку професійної форми та з усім упораєтеся.

Лев

Незважаючи на понеділок, зірки радять вам зайнятися вирішенням не професійних, а особистих питань: чому б вам, наприклад, не зустрітися з близькою людиною та відверто з нею не поговорити.

Діва

Тим, хто давно розмірковує про зміну місця роботи, треба починати діяти – можна зателефонувати знайомим і поставити перед ними завдання пошуку цікавих вакансій – результат виявиться обнадійливим.

Терези

Навіть маючи грандіозні робочі плани, не поспішайте втілювати їх у життя – перша половина дня для активних дій не підходить, а якщо вона піде на підготовку, пообідній час виявиться продуктивним.

Скорпіон

День, коли не лише можна, а й потрібно влаштувати собі маленьке кулінарне свято, з'ївши заборонений шматочок торта: фігурі він цього дня не зашкодить, а ось настрій гарантовано покращить.

Стрілець

Присвятивши день професійним справам, на вечір не лише можна, а й потрібно призначати романтичні побачення: велика ймовірність того, що кохана людина нарешті освідчиться або попросить руки.

Козеріг

Поява у вашому житті людини з минулого буде важливою для вас обох: велика ймовірність того, що саме вона підкаже вам, як діяти в непростій ситуації, яка склалася у вашому житті.

Водолій

Сумні думки, які можуть долати вас у цей час, чудово "лікуються" роботою: вона не лише дозволить людині відволіктися від негативу, а й налаштує її на позитив – особливо якщо вона любить те, що робить.

Риби

Енергію, у якій ви не відчуватимете нестачі, потрібно спрямувати на єдино важливе сьогодні заняття – роботу: розпочавши в першій половині дня, у другій ви зробите все, що запланували.

Джерело: ТСН.

Читайте також