До ліцею Рівного завітали нацгвардійці, які розповіли учням про власний військовий досвід

Учні Рівненського ліцею № 26 зустрілися з представниками Національної гвардії України.

Про це повідомили в Рівненській міськраді.

Днями до ліцею завітали військовослужбовці Національної гвардії України. Під час зустрічі нацгвардійці розповіли про свій військовий досвід та участь у відбитті збройної агресії рф. Старшокласники мали можливість ознайомитися із сучасними безпілотними літальними апаратами й дізнатися багато цікавого з основ тактичної медицини. Справжні майстри своєї справи демонстрували необхідні навички учням, а також давали цінні поради: як діяти в разі обстрілу та загрози застосування ворожих безпілотників.

Особливе задоволення учасники освітнього процесу отримали від можливості постріляти в інтерактивному тирі. Кожен охочий міг одягнути спорядження бійця та постріляти з автомата чи пістолета, відчути себе воїном.

"До речі, хоч зброя і навчальна, але процес її використання максимально наближений до реальних умов. Сучасні технології дозволяють імітувати відстань до цілі, а також вплив зовнішніх факторів на політ кулі. Зустріч вийшла дуже щирою. Сподіваємося за подальшу співпрацю!", - уточнюють у повідомленні.

Читайте також