Фірташ з "Хюндай" побудує в Рівному індустріальний парк

Група компаній Group DF International олігарха Дмитра Фірташа спільно з Hyundai Engineering Co. Limited планує побудувати індустріальний парк у Рівному. 

Про це повідомляють у пресслужбі Group DF International. 

Як зазначається, у Відні Дмитро Фірташ підписав відподну угоду з виконавчим директором Hyundai Engineering Хьон-Сун Хонг. 

Домовленість передбачає будівництво низки заводів у Рівному: заводу з виробництва азотних добрив та «екологічно чистого» водню та аміаку, а також першого в Україні виробництва водню та аміаку на основі відновлюваних джерел електроенергії.

"У наших країн дуже схожий досвід. 70 років тому через війну наша економіка була знищена, і ми її відбудовували. З нашого досвіду ми знаємо, що дуже важливо відбудувати інфраструктуру та промислові об’єкти. Тому ми вважаємо, що співпраця між нашими компаніями має символічне значення. Ми сподіваємося, що наш практичний досвід у проєктуванні та будівництві великих промислових об'єктів в ЄС та в Азії буде корисним і в Україні", – сказав під час підписання угоди керівник Hyundai Engineering.

Hyundai Engineering Co., Ltd. або HEC — корейська компанія, заснована у 1974 році. Компанія забезпечує інженерні рішення для промисловості та є глобальним гравцем у галузі промислового будівництва, архітектури, інфраструктури, а також управління активами.

Читайте також