Фотозони у Рівному та області: перелік місць, де можна зробити круті світлини

Літо у розпалі і куди ж без новеньких світлин у Інстаграм та Фейсбук. Дівчата та хлопці шукають нові цікаві локації, де можна зробити красиві фото. Саме тому ми зібрали найкрасивіші фотозони у Рівному та області.

Оствиця

У Рівному біля озера Басів Кут знаходиться мальовничий парк історичної реконструкції. Сама локація влітку є дуже атмосферною та фотогенічною. Особливо полюбляють рівнянин фотографуватися на фоні дерева "порталу".

Буща

Макові поля чудово виглядають на світлинах і користуються популярністю у фотграфів. У селі Буща на Здолобунівщині цього літа розквітло ціле поле червоних маків. У мережі фото з місця опублікував Василь Юрчук.

Базальтові стовпи

Рельєфи цієї локації чудово підкреслює мальовнича водойма, у якій можна покупатися. Базальтові стовби стануть чудовим фотом для різних тематичних фотосесій.

Тараканівський форт

Потужну оборонну споруду звели на мальовничій висоті над річкою Іква на Дубенщині. Таємничість та краса цієї місцини судово проявляється на фото.

Тунель кохання у Клевані

Ця локація чи не найпопулярніша на Рівненщині і фото з нею облетіли всю Україну. Тунель кохання не дарма так звуть - все тому, ще він є місцем сотень романтичних фотосесій. Також, чоловіки полюбляють у тунелі робити своїм другим половинкам пропозицію руки та серця.

Білівські хутори

Рівненська Ісландія або Білівські хутори - місце, яке притягує багатьох фотографів. Саме тут можна зробити красиві фото та похизуватися потім, що подорожували у Скандинавію.

Білі фосфатні гори

15 млн тонн фосфогіпсу, які роками сладає "Рівнеазот" виглядають як засніжені гори з жовто-зеленим озером посередині. Мальовничість та космічність локації зашкалює.

Водоспад у Козині

На річці Пляшівка є шлюз (дамба) що виглядає як водоспад. І відчувається теж, бо під час падіння вода масажує спину і бризками заливає очі. 

Місце мальовниче, а хороша компанія і шашлики можуть зробити дорогу не такою й довгою.

Парк біля ПДМ

Творча молодь зробила у парку ледь не виставку графіті та вуличного мистецтва. На фоні такого стріт-арту вийдуть стильні та оригінальні фото.

Красуня терпіти не буде

Нещодавно у Рівному з`явився патруотичний мурл, який створив художник Костянтин Качановський. На муралі зображена рішуча жінка в національному одязі із снайперською гвинтівкою на плечі. Рівняни полюбляють робити фото біля цього зображення.

Читайте також