Голіруч: чому нині всі відмовляються від гель-лаку

Гель-лак періодично переживає сплески популярності. Але потім неминуче відбувається спад, і всі відмовляються від гель-лаку, хизуючись голими нігтями. 

Тенденції до японського манікюру вже спостерігалися на початку пандемії коронавірусу. Саме тоді у багатьох манікюрних салонах зазначали, що модниці відмовляються від покриття гель-лаком та надають перевагу натуральним нігтикам. Зумовлено це було, частково, обставинами. Адже, багато закладів краси тоді закривали на карантин, а гель-лак треба корегувати регулярно.

Якийсь час люди насолоджувалися виглядом своїх "оголених нігтів", але незабаром це приїлося. Жінки відновлювали нігті після гель-лаку, пробували нюдовий манікюр, шукали альтернативи гель-лаку, а тоді бралися за старе і йшли в салон з новими ідеями манікюру. Потім евакуація після повномасштабного вторгнення нагадала нам, що "голі" нігті — це насамперед практично.

Варто зазначити, що відсутність гель-лаку не означає, що манікюру немає зовсім. Акуратна форма нігтів та кутикула, легке прозоре покриття, відсутність пошкоджених ділянок та відшарувань - усе це демонструє здоров'я та доглянутість.

Не є обов'язковою умова повної відсутності декоративних елементів. Можна додати ніжні квіти чи красиві деталі, які підкреслять делікатність ручок.

Читайте також