Гороскоп на 11 травня для усіх знаків Зодіаку

Фінансові надходження чи проблеми - що чекає представників усіх знаків Зодіаку 11 травня.

Козоріг

Цей день обіцяє бути сприятливим у багатьох відношеннях. Гарний час для колективних дій, вивчення нових ремесел, занять творчістю і науковою роботою. Зірки як і раніше налаштовані до вас прихильно. Фінансове становище дещо покращиться: можливий виграш, повернення боргу або вигідна покупка.

Водолій

День сприятливий для поліпшення матеріального становища. Комерційні поїздки складуться вдало в тому випадку, якщо ви проявите зібраність, вміння концентруватися на головному. У сім'ї атмосфера помітно покращиться. Вибір ситуації буде визначатися Водолієм.

Риби

День відзначений метушнею і дрібними клопотами. Багатьом доведеться відмовитися від намічених планів і перенести увагу на проблеми близьких людей. Почуття жалю і усвідомлення свого обов'язку виявляться вище власного благополуччя. Рибам рекомендується стримати свої запити і зуміти протистояти спокусам плоті.

Овен

Для Жінок-Овнів велика ймовірність нового знайомства або короткочасних романтичних пригод. Чоловікам-Овнам зірки рекомендують використовувати будь-яку можливість для того, щоб змінити на краще своє особисте життя. Сон може бути пророчим і виповниться наступного дня. Город, овочі уві сні - виконання бажання.

Телець

Вас чекає поворот у долі, ретельно готуйтеся до нього і бережіть сили. Весела, гучна компанія приятелів, захоплюючі поїздки або пікнік, розваги або гри - ось що вам зараз найпотрібніше. Необхідно чинити опір поганим впливам, відпочити від метушні і марнославства. У цей день навколишня дійсність проектується на вас, тому стежте за прикметами. Падаючі ножі, виделки, розбите скло - поганий знак.

Близнюки

День милості, прощення образ, очищення вогнем. Комунікабельність і оптимізм будуть зростати, що вказує на появу у вашому житті нових знайомих, розширення кола спілкування. Хороший день для колективних дій, для вивчення нових ремесел, для занять творчістю і науковою роботою. Увечері використовуйте будь-яку можливість змінити на краще своє особисте життя.

Рак

День може бути багатий на несподівані сюрпризи: приємні і не дуже. Краще заздалегідь до всього підготуватися. Присвятіть себе відпочинку. Не поспішайте брати відпустку за свій рахунок, а просто не особливо напружуйтеся, скажіть усім, що ви втомилися, і нехай вас поменше турбують.

Лев

Вдалий день для початку будь-якої справи, сімейних відносин. Сприятливі великі покупки (крім виробів з золота), господарські турботи, цілительство. Життєвий потенціал знаходиться у верхній точці, однак ваша емоційна вразливість і б'є через край енергія може привести до прикрих непорозумінь і стати причиною сварки і непорозуміння з близькими людьми. Не намагайтеся вирішити всі проблеми відразу. Для Жінок-Левів існує ймовірність нового знайомства з цікавою людиною. Чоловікам-Левам зірки рекомендують стримати пристрасть до екстравагантних вчинків, які можуть змінити особисте життя на гірше.

Діва

Зірки як і раніше налаштовані до вас прихильно. Хороший день для колективних дій, для вивчення нових ремесел, для занять творчістю і науковою роботою. Увечері використовуйте будь-яку можливість змінити на краще своє особисте життя. Проявіть далекоглядність і вміння знайти компроміс - це, мабуть, єдиний спосіб уникнути необдуманих рішень по відношенню до дорогої людині.

Терези

Життєвий потенціал знаходиться на найвищому рівні, тому удача вам буде сприяти у всьому. Сприятливо планування нового важливого справи, підведення підсумків, роздуми, спокійний відпочинок на лоні природи в суспільстві близьких людей. Заняття улюбленою справою зніме нервову втому.

Скорпіон

День вдалий для придбань, і розпочаті раніше клопоти з нерухомістю завершаться вдало. Легкість спілкування і ділова активність підготують вас до майбутньої трудової тижня. Але уникайте звалювати на себе нові обов'язки. Постарайтеся завершити важливі справи і закінчити давні суперечки з родичами.

Стрілець

День милості, прощення образ, очищення вогнем. Хороший день для колективних заходів, для творчих шукань і наукової роботи. Не виключені сприятливі зміни в особистому житті.

Читайте також