Гороскоп на 16 липня для всіх знаків Зодіаку

День, коли можна — і треба — займатися благодійністю, роблячи добрі справи тим, хто вас оточує, інформує ТСН.

Сьогодні нікому не можна відмовляти в допомозі, навіть якщо буде здаватися, що на неї не вистачить ні часу, ні сил, та й сенс у ній важко буде побачити. Проте, відмовивши в підмозі, можна буде дуже скоро отримати потужний бумеранг, приходити до тями від якого доведеться досить довго. В цей час також не можна обдурювати — брехня може стати поганою прикметою, що несприятливо вплине на життєву ситуацію.

Гороскоп на 16 липня для Овнів

Надаючи допомогу комусь із сусідніх людей, намагайтеся не думати про те, як вони вам віддячать: в такому разі благодійність втратить свій сенс і стане просто угодою "ти — мені, я — тобі".

Гороскоп на 16 липня для Тельців

Тим, у кого є перспективна професійна ідея, потрібно негайно запропонувати її начальству — воно не тільки гідно оцінить її, але і створить всі необхідні умови для її реалізації.

Гороскоп на 16 липня для Близнят

Необхідно відмовитися від думок про помсту людині, навіть якщо вона дійсно серйозно вас образила: в яму, яку ви вирішите вирити того, кого вважаєте ворогом, великий ризик потрапити самому.

Гороскоп на 16 липня для Раків

Обставини складуться таким чином, що вам захочеться сховатися в будинку, як в раковині, і за жодних яких умов не залишати її, проте, зірки вважають, що успіх чекає на тих, хто зуміє вийти із зони комфорту

Гороскоп на 16 липня для Левів

Категорично забороняється — навіть під впливом миттєвих емоцій — бажати комусь зла: негатив обов'язково повернеться назад, та ще й в багато разів збільшеному обсязі.

Гороскоп на 16 липня для Дів

Не бійтеся ставити перед собою найсміливішу мету: завдяки енергії, яка буде переповнювати вас з самого ранку, ви зможете встигнути не тільки виконати, але і перевиконати свій робочий план.

Гороскоп на 16 липня для Терезів

У спілкуванні з близькими людьми знадобиться не тільки любов і ласка, але і дипломатичність — виникла як нібито нізвідки сварка цілком може зруйнувати взаємини, які ви вибудовували роками.

Гороскоп на 16 липня для Скорпіонів

Встигнути зробити все, що призначено на цей день, зможуть тільки ті, хто буде дотримуватися заздалегідь складеного плану і не стане відволікатися на спілкування в месенджерах і телефонні дзвінки, — без них можна обійтися.

Гороскоп на 16 липня для Стрільців

Не варто давати обіцянок, в можливості виконати які у вас є хоча б найменший сумнів: якщо обставини складуться несприятливо, ви легко можете заслужити репутацію ненадійної людини.

Гороскоп на 16 липня для Козорогів

День на рідкість вдалий у фінансовому сенсі: гроші будуть приходити з різних — часто несподіваних — сторін, головне — витрачати їх з розумом, на те, без чого вам зараз дійсно не обійтися.

Гороскоп на 16 липня для Водоліїв

Небажано відповідати на чужу агресію — до добра це, на жаль, не доведе, краще продемонструвати людині, яка не може себе стримати, своє доброзичливе ставлення.

Гороскоп на 16 липня для Риб

Зірки наділять вас сьогодні красномовством, перед яким не зможе встояти жоден — навіть найбільш переконаний у своїй правоті — співрозмовник, дуже важливо не користуватися цим даром на шкоду іншим людям.

Читайте також