Гороскоп на 3 травня для усіх знаків Зодіаку

Козоріг

Сприятливе розташування зірок обіцяє удачу в сфері професійної діяльності. Ви зможете зробити вдвічі більше, ніж зазвичай. Ймовірне поліпшення фінансового становища. Можливо, вам має бути поїздка або вас вирішать відправити в службове відрядження, яка поповнить ваш бюджет. Прекрасний момент почати трудову діяльність на новій посаді.

Водолій

Цей день може принести сюрпризи, подарунки долі. Ймовірна велика удача, зустріч з людиною, яка стане найдорожчим в вашому житті. Можливо, вам доведеться утримувати баланс між інтересами особистого та суспільного життя. Велике значення для досягнення гармонії буде мати самоконтроль.

Риби

День сприяє досягненню намічених цілей і самореалізації. Зірки можуть допомогти вам в спробі реалізувати довготривалі задуми. Ймовірна підбадьорлива звістка. Якщо ви відправляєтеся у відпустку, рекомендується зробити це якомога швидше. Вам треба відпочити і змінити обстановку.

Овен

Зірки рекомендують вам повністю присвятити себе роботі, оскільки сприятливе розташування зірок обіцяє принести швидкий і вагомий результат всім починанням. Цілеспрямована діяльність успішно завершиться довгоочікуваним звісткою або зустріччю з партнером.

Телець

День сприятливий для подорожей, піших прогулянок, спілкування тільки з близькими людьми. Виключіть непотрібні контакти. Це день ілюзій, обманів, серйозних провокацій, зради. Зверніть увагу на якість харчування - велика ймовірність випадкового отруєння або загострення захворювань кишечника.

Близнюки

Енергетично потужний день. Потрібно бути дуже обережним і уважним в справах: прибуток можна отримати тільки від старих справ, ще не затіваючи нових проектів. Вірогідні проблеми з друзями або велика сімейна сварка з приводу колишніх шанувальників і шанувальниць. На шляху до взаємної згоди багато проблем, тому природні гнучкість і делікатність виявляться доречними.

Рак

День розчарувань. Новим планам і надіям не судилося здійснитися. Договори, пов'язані з поїздкою, можливо, зірвуться, виникнуть конфлікти; можливо, з'являться проблеми з родичами. Ймовірно, що ви займетеся новою справою, причому зовсім не тою, до якої готувалися.

Лев

Ймовірно, сьогодні вам доведеться рішуче наступати або, навпаки, сконцентрувати всю енергію для самозахисту. Пам'ятайте - в будь-якій суперечці можна знайти компромісне рішення. Вдалий час для активності в сфері професійної діяльності. Сприятливе розташування зірок обіцяє принести швидкий і вагомий результат всім починанням останнього часу. Сприятливі придбання, великі капіталовкладення або покупки. У відносинах з коханою людиною можлива рідкісна гармонія і взаємне задоволення.

Діва

Енергетично потужний день. Зірки рекомендують вам повністю присвятити себе роботі, оскільки можливий рідкісний прилив сил. Ви зможете зробити вдвічі більше, ніж зазвичай. Прекрасний момент почати трудову діяльність на новій посаді. Ваша працьовитість і чарівність допоможуть налагодити ділові зв'язки з людьми, в яких ви зацікавлені. У вас є прекрасна можливість влаштувати особисте життя.

Терези

День перетворення, змін і трансформації космічної енергії, день одкровення, несподіваного повороту. Не виключено, що плани на майбутнє зазнають значних змін, а зустріч зі старим знайомим може привести до несподіваного повороту у долі. Друга половина дня може бути небезпечною для вашого здоров'я.

Скорпіон

Сьогодні рекомендується переглянути плани на майбутнє. Але при цьому розраховуйте тільки на свої сили, не покладаючись на партнерів і родичів. Побутові проблеми вийдуть на передній план. Жінкам-Скорпіонам не рекомендується прояв почуттів. Поради друзів і близьких нададуть незамінну допомогу.

Стрілець

Енергетично потужний день. Потрібно бути дуже обережним і уважним в будь-яких справах. Надлишок енергії може виявитися руйнівним: вірогідні сварки з друзями або сімейні конфлікти. Вмійте вислухати співрозмовника, постарайтеся утримати емоції в звичному руслі.

Читайте також