Хомко виписав у жовтні додаткові премії кільком начальникам управлінь та їх працівникам

Фото - ілюстративне

Міський голова Рівного Володимир Хомко розпорядився, окрім основних пермій, додатково преміювати кількох начальників управлінь, головних спеціалістів та водіїв міської ради.

Так, додаткову премію у розмірі посадового окладу отримає начальниця відділу міжнародних зв'язків Олена Петрів у зв'язку з 50-річчя від Дня народження, а також за багаторічну професійну діяльність і високі досягнення у праці. Таку ж премію вона отримала за роботу у жовтні. Тобто чиновниця в результаті отримала, окрім основної заробітної плати, ще дві як премії.

Крім цього, додаткових 120% посадового окладу отримають службовців виконавчих органів міської ради, посадові оклади яких затверджено додатком 55 до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів".

А також додаткову до основної премію отримають:

  • за ініціативність, професіоналізм та творчий підхід до вирішення справ:
    • начальник організаційного відділу Павлов Юрій та начальниця юридичного відділу Корнійчук Світлана, головні спеціалісти-юристи Мозоль Н.Р., Ляшук Н.М., Ярмолюк Я.М. та Шпак А.А., головні спеціалісти Чепиль М.І., Барциковська Т.В., Капланов О.В. та Мовчун А.І.
  • за професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків водії апарату ради та виконавчого комітету та водій управління з питань надзвичайних ситуацій у сумі 2 тисячі грн:
    • Ажнюк В.Ф., Царук В.О., Сидорчук В.В., Сорока М.В., Грипич О.В., Герасько В.Т. 

Читайте також