Хто з очільників комунальних закладів Рівненщини отримуватиме надбавки?

фото ілюстративне

Голова Рівненської обласної ради підписав розпорядження про встановлення надбавок 3 очількам комунальних закладів Рівненщини.

Відтак, з 1 січня по 31 березня 2020 року головний лікар КЗ "Зірненська лікарня "Хоспіс" Олександра Кучер отримуватиме надбавку до посадового окладу за складність, напруженість у роботі в розмірі 50%, доплату за суміщення професій в межах робочого часу за основною посадою в розмірі 25% посадового окладу лікаря-фтизіатра зі спеціальності «Фтизіатрія».

Начальник КЗ «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» Андрій Бурачик з 1 січня по 31 березня отримуватиме надбавку до посадового окладу за складність, напруженість у роботі в розмірі 50%, надбавку до посадового окладу за почесне звання «Заслужений лікар України»  у розмірі 20%, доплату за суміщення професій в межах робочого часу за основною посадою в розмірі 25% посадового окладу лікаря-хірурга зі спеціальності «Хірургія», доплату до посадового окладу за науковий ступінь кандидата медичних наук у розмірі 15%.

Упродовж трьох місяців отримуватиме надбавки й начальник КЗ «Обласне бюро судово-медичної експертизи» Микола Сергеєв. За складність, напруженість у роботі він отримуватиме надбавку в розмірі 50%.

Читайте також