"Ленд Крузером" Данильчука уже користуються дубенські розвідники

Позашляховик, вилучений у депутата Рівненської обласної ради Олександра Данильчука після скандалу із ДТП, передали 130-ій окремій розвідувальній бригаді, яка базується у місті Дубно. 

Цю інформацію підтвердив речник Рівненської ОВА Олександр Поліщук. 

- Автомобіль уже переданий для Збройних Сил України. Це була принципова позиція Віталія Коваля, що перед законом всі рівні. Таким чином погодження на передачу від ОВА були підписані Віталієм Ковалем, документи всі оформлені, оцінка відповідною державною установою проведена, - сказав він. 

Раніше також повідомлялося, що вилучений автомобіль «Toyota Land Cruiser» було оцінено у 2,4 мільйона гривень. 

Нагадаємо, скандал із ДТП за участю екс-голови облради Олександра Данильчука та журналістки Ольги Ферар стався наприкінці травня. 

Журналістка за кермом позашлязовика в'їхала у іншу автівку на автостоянці. Після чого з авто з пляшкою в руках вийшов Олександр Данильчук та почав запевняти, що він у цій області - цар, і що "виграє усі суди". 

У водійки помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння. Однак, від проходження перевірки на стані сп'яніння вона відмовилась. Після чого на неї склали три адмінматеріали, які розгяладатиме суд. 

Наступного дня Олександр Данильчук заявив, що складатиме із себе повноваження депутата. 

Читайте також