Ліки без переплат з аптек твого міста. Liki24 – замовлення з економією до 30%!

Не секрет, що ціни на одні й ті самі ліки в різних аптеках можуть значно відрізнятися. У вартість препарату, який ми купляємо, окрім собівартості закладається багато інших складових: оренда приміщення, розходи на рекламу, заробітна плата персоналу та ін. Також на вартість ліків може впливати район, в якому розміщена аптека, кількість відвідувачів, націнка та решта факторів.

В результаті ціна одного і того ж самого препарату в різних аптеках може відрізнятися в півтора рази. Враховуючи вартість деяких препаратів, різниця може досягати сотень гривень.

Місія сервісу доставки ліків

Більшості дорослих людей ліки необхідні нечасто, тоді як діти та люди похилого віку вимагають лікування набагато частіше. Водночас мамам з хворим малям не завжди зручно піти в аптеку, адже немає з ким залишити дитину вдома. Літні люди можуть бути фізично заслабкими для самостійного походу в аптеку.

Проблему оперативної доставки ліків від аптеки до пацієнта і вирішує сервіс Liki24. Завдяки тому, що у пацієнта є можливість обрати препарат за нижчою ціною, економія може сягати 30%, навіть з урахуванням вартості доставки ліків додому.

Крім того, сервіс доставки ліків дозволяє економити не тільки гроші, але і час, адже часто всіх препаратів, призначених лікарем немає в одній аптеці і в пошуках необхідних доводиться обходити кілька аптек. На сайті сервісу Liki24 завжди актуальна інформація з більш ніж 5000 аптек, і якщо необхідно, наші кур’єри заберуть ваше замовлення з кількох аптек і доставлять вам одним пакунком

В рамках соціальної відповідальності нашої компанії, наші кур’єри доставляють препарати по київських лікарнях безкоштовно. Це дозволяє отримувати ліки за доступною ціною навіть тим пацієнтам, які госпіталізовані в стаціонар.

Як економити з  Liki24?

Користуватися сервісом дуже просто – потрібно лише:

  • перейти на сайт Liki24;
  • обрати необхідні ліки за низькою ціною;
  • замовити доставку;
  • очікувати кур’єра з замовленням у зручному місці в той же день.

Решту роботи для вас виконує наш сервіс:

  1. Збирають інформацію про ціни та наявність препаратів у тисячах аптек
  2. Купляють необхідні ліки за Вашим замовленням
  3. Доставляють їх у зручне для вас місце того ж дня.

Навіть з врахуванням вартості нашої роботи – Ваше замовлення вийде все одно дешевшим, аніж у пересічній аптеці. Сервіс Liki24 економить не тільки ваші гроші, але і час.

Пошук за діючою речовиною на Liki 24

Крім описаних переваг, на сайті реалізовано можливість шукати препарат не за комерційною назвою, а за діючою речовиною. Перевага криється в тому, що одна й та сама діюча речовина може випускатися під різними комерційними назвами від різних виробників. Вартість препарату з однаковим активним компонентом від різних виробників інколи може відрізнятися в десятки разів.

Ввівши у поле пошуку на сайті назву діючої речовини препарату, призначеного лікарем, ви зможете переглянути вартість інших ліків, у складі яких є вказаний активний компонент і самостійно обрати той варіант, ціна якого вас влаштує найбільше.

*на правах реклами. 

Читайте також