Лото Трійка: основні переваги гри в лотерею з меншими виграшами

Лото Трійка менш відома за деякі інші числові ігри на сайті Української національної лотереї. І гравці, які полюють за великими джекпотами, часто обходять її стороною. Однак усі експерти, що розбираються в грі в лотерею, впевнено зазначають, що участь в іграх з меншими грошовими винагородами може бути більш продуктивною та результативною. Адже шанси на виграш у кожного гравця помітно зростають.

Переходьте за посиланням https://unl.ua/uk/games/loto3, дізнавайтесь що таке Лото Трійка та як стати учасником розіграшу. Але попередньо ознайомтеся з усіма перевагами гри та правилами заповнення лотерейного білета, які ми підготували нижче.

Усі переваги Лото Трійка: чому менші джекпоти – це також плюс?

Максимальна грошова винагорода, яку може здобути гравець у Лото Трійка, складає 1500 грн. Однак це не причина відмовлятися від гри. Навпаки, зазвичай лотереї з меншими головними джекпотами мають велику кількість переваг:

  1. Більші шанси на перемогу. Згідно зі статистикою, гравці, що беруть участь у малих лотереях з невеликими порівняно грошовими винагородами, отримують головний приз набагато частіше від людей, що беруть участь у розіграшах більших сум.
  2. Менше стресу. Граючи на велику суму, гравці часто концентруються навколо виграшу головного джекпоту, відчувають сильний тиск і стрес. Лото Трійка дозволяє максимально насолодитися самим процесом гри, уникнувши розчарування навіть у випадку програшу.
  3. Вигідна вартість ігрового бланка. Лото Трійка пропонує мінімальну вартість лотерейних білетів. За один ігровий бланк потрібно заплатити всього 3 грн. У той час, як у деяких інших лотереях білет коштує від 20 грн і більше. Вигідна ціна дозволяє також грати в лотерею частіше або усією родиною: збиратися разом для цікавого проведення часу.

Особливості заповнення ігрового бланка в Лото Трійка

Головною особливістю Лото Трійка є специфічний формат лотерейного білета, не такий, як у більшості інших ігор, представлених на сайті Української національної лотереї. Річ у тім, що на ігровому бланку тут розташовується три ряди номерів з десятьма цифрами в кожному: від 0 до 9. І вам потрібно буде закреслювати по одній цифрі з кожного ряду.

Якщо заповнюєте електронний лотерейний білет, помилитися неможливо. Система не дасть вам вибрати різні номери в одному ряді. Трохи складніше може бути заповнювати паперовий ігровий бланк. Тож краще завчасно ознайомитися з правилами:

  1. Придбайте лотерейний білет в офіційних точках продажу Лото Трійка, з адресами яких ви можете ознайомитися на сайті УНЛ.
  2. Він являє собою білет з 10 ігровими полями. Ви самі обираєте кількість полів, на яких будете закреслювати номери.
  3. Закреслювати потрібно вручну, використовуючи ручку.
  4. Якщо в одному з полів ви помилилися, наприклад вказали не ту цифру або закреслили в одному ряді 2 числа, обведіть або повністю закресліть слово «НІ», яке знаходиться навпроти цього ж ігрового поля. Воно означає, що уся комбінація у даному полі не братиме участь під час наступного розіграшу. Після цього можете продовжувати закреслювати числа в інших полях.

Наприкінці також потрібно вибрати тип ставки:

  1. Точний, коли закреслені вами номери беруть участь у розіграші саме у такій послідовності, яку ви обрали.
  2. Довільний, де вибрані 3 номери можуть випадати у будь-якій послідовності. На ціну лотерейного білета це не впливає. Однак максимально допустимий виграш зменшується до 500 грн.
  3. Точний та довільний – це дає змогу виграти відразу 2000 грн. Оскільки ви розігруєте дві різні ставки. Однак вартість лотерейного білета зростає вдвічі та становить 6 грн.
  4. Системний з виграшем повноцінної суми у 1500 грн, незалежно від послідовності номерів. Обираючи систему, вартість лотерейного білета буде залежати від конкретної комбінації та складатиме від 9 до 18 грн.

На останньому етапі також вказується кількість розіграшів, для яких будуть актуальними вибрані вами номери. Комбінація може бути актуальною як лише для одного наступного розіграшу, так і для 2, 3 або навіть 6.

Як збільшити свої шанси на виграш у Лото Трійка

Уся інформація, включно з точними шансами на перемогу в Лото Трійка, представлена безпосередньо на сайті Української національної лотереї. Ймовірність вашої перемоги буде залежати від багатьох чинників. Однак найбільше на неї впливає вид вибраної вами ставки. Як правило, гравці, які обирають точну ставку, перемагають за статистикою 1 до 1000.

Як можна збільшити шанси на перемогу у Лото Трійка:

  1. Обирайте довільну ставку на три комбінації. У такому разі шанси на перемогу зростають до показника 1 до 333. Ще більше вони виростуть, якщо обираєте довільну ставку з 6-ма комбінаціями. Тобто усі три цифри будуть різними. Це дає максимальні шанси на перемогу – 1 до 167.
  2. Збільшуйте ставку. Заповнюючи лотерейний білет на сайті УНЛ, ви можете вибрати, у скільки разів збільшувати свою ставку: залишити її такою як є, або помножити на два. Це означає, що у випадку виграшу ваша винагорода збільшиться вдвічі. Однак в такій самій пропорції зростає і вартість лотерейного білета Лото Трійка.

Ну і поради від усіх гравців, особливо від тих, які вже роками грають і знають усі тонкощі й секрети виграшу в Лото Трійка – гра на регулярній основі з випробуванням різних стратегій. Не концентруйтесь на одній комбінації номерів. Експериментуйте, обираючи щасливі числа, дати вашого народження, випадкові номери.

Не нехтуйте також автозаповненням на сайті УНЛ. Воно видає абсолютно рандомні комбінації. Вони можуть стати в пригоді у разі браку фантазії як заповнювати ігровий бланк.

 

Читайте також