Любитель чарки з Рівненщини "колекціонує" виклики спецслужб і отримав вже 20 штрафів, але їх не платить

Нещодавно у Дубенському міськрайонному суді розглядали матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності жителя смт Смига за розпивання спиртних напоїв у громадському місці.

Із матеріалів справи відомо, що чоловік розпивав коньяк у парку відпочинку в смт Смига, що на Дубенщині. У постанові суду йдеться про те, що під час судового засідання чоловік визнав свою провину, але не розкаюється.

«Пояснив, що він алкоголік і в подальшому буде вживати алкоголь. Його треба зрозуміти, бо він алкоголік. Штрафи не платив і платити не буде. Спеціальні служби викликає і викликати буде, зараз в нього в телефоні 73 виклики», - йдеться у постанові.

Відомо, що на чоловіка неодноразово скаржились сусіди, а сам він 20 разів притягувався до відповідальності за завідомо неправдиві виклики спеціальних служб (9 разів), придбання самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього виробництва (6 разів), порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів (2 рази), розпивання алкоголю у громадських місцях (2 рази) та порушував правила щодо карантину людей.

Загальна сума штрафів становить 2 618 гривень і за жодне з порушень чоловік не сплатив призначені кошти.

Зважаючи на те, що адміністративні стягнення не справляють жодного ефекту, громадські роботи він не відбуде оскільки за характером безвідповідальний, суд вирішив призначити йому 12 діб адміністративного арешту.

Наші журналісти встановили, що чоловікові 35 років. Чи не щоразу у чоловіка була нечітка мова, коли він викликав поліцейських. 

Читайте також