Матір двох дітей, яка переїхала з Луганщини на Рівненщину, потребує допомоги

Ілюстративне фото

Переселенка з Луганщини з двома дітьми, яка наразі проживає у Сарнах, потребує підтримки.

Про це повідомили на сайті проекту "Жінка для жінки", створеного для допомоги жінкам, що опинилися у кризових життєвих ситуаціях.

Переселенка розповіла свою історію:

"Маю двох дітей — 9 та 5 років. Ми жили у Врубівці, Луганська область. 3 травня 2022 року мій чоловік загинув під час обстрілу, коли ми перебували у Новоіванівці, де доглядали за будинком родичів. Після того як в наш двір прилетів касетний снаряд, я отримала уламок у руку, а мій чоловік загинув на місці.

‍5 травня 2022 року ми з дітьми евакуювалися до Сарн, Рівненська область. Тепер живемо у гуртожитку. Працюю санітаркою в дитячій поліклініці, отримую 2800 гривень на двох дітей за втрату годувальника. Гуманітарної допомоги тут немає, і закупити їжу складно через відсутність холодильника. Дітям бракує одягу та взуття, особливо взуття, а також засобів гігієни і канцтоварів.

‍Всі родичі зараз у Дніпропетровській області. Щоб виїхати треба близько 5 тисяч гривень на мене та двох дітей,  в кінці серпня закінчується моя робота, тому маю встигнути виїхати в той період. Сподіваюся, що зможу переїхати до Жовтих Вод і почати нове життя".

Підтримати жінку сім'ю можна на сайті проекту

Читайте також