Мільйон гривень із бюджету міста виділили на заробітну плату працівникам Дубенської ЦРЛ

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Відповідне рішення прийняли під час чергової сесії міської ради 11 жовтня 2019 року в рамках розгляду питання “Про внесення змін до бюджету міста на 2019 рік”.

На співфінансування реконструкції спортивного майданчика СЗОШ №5 під мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту спрямовано близько 1,5 мільйона гривень. 466 тисяч гривень виділено на поточні ремонти доріг в межах міста. На роботи з благоустрою передбачено 2 мільйони 483 тисячі гривень. Окрім того, 678,6 тисяч гривень спрямовано на придбання лапароскопічного обладнання для пологового будинку та 199 тисяч гривень — на поточний ремонт поліклініки. На фінансування закладів культури в бюджеті міста передбачено 246,7 тисяч гривень.

Нагадаємо, у серпні працівники Дубенської центральної районної лікарні через кількамісячну відсутність заробітної плати влаштували  під стінами Дубенської районної ради та райдержадміністрації мирний протест. Згідно з даними Дубенської районної державної адміністрації, заборгованість по заробітній платі на момент протесту становила 9 млн 600 грн.

Читайте також