Міжнародний потяг, що курсує через Рівненщину, не їздитиме через карантин

Фото - ілюстративне

Укрзалізниця повністю призупинила міжнародне пасажирське залізничне сполучення. Низка міжнародних поїздів здійснила свої останні рейси сьогодні. А в ніч з 16  на  17 березня 2020 року міжнародне залізничне сполучення буде призупинене повністю.

Зокрема, це стосується і міжнародного потяга, що курсує із зупинками на Рівненщині та сполучає Україну та Білорусію. Зокрема, буде призупинено рух потяга № 375/376 сполученням "Могильов – Львів", який зупиняється на 7 станціях у Рівненській області - Дубні, Здолбунові, Рівному, Костополі, Сарнах, Дубровиці та Удрицьку. Останній рейс цього поїзда відправився з Могильова у п'ятницю, 13 березня, а зі Львова - у суботу, 14 березня.

Продаж квитків на рейси, що відмінені, призупинено. Укрзалізниця повертатиме пасажирам повну вартість квитків на скасовані міжнародні поїзди - без стягнення додаткових зборів. Для цього потрібно звернутися у будь-яку залізничну касу, квитки придбані через інтернет повертаються через онлайн сервіси.

На поїзди, яким буде обмежено маршрут, повну вартість квитка можна повернути у випадку якщо була скасовано зупинка, до якої пасажир мав проїзний документ.

Читайте також