Мрійниця, спокусниця чи ангел: тип жінки по її знаку Зодіаку

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Астрологи стверджують, що кожен знак Зодіаку має свої характерні особливості, які відображаються і у стосунках з людьми. Якими є представниці усіх знаків у коханні - читайте у статті.

Овен: контролююча королева

Контроль і влада – атрибути жінки-Овна. Вони завжди повинні бути лідерами зграї і тими, хто встановлює правила. Немає сумнівів в тому, що жінка-Овен повністю усвідомлює силу, якою вона володіє, але буде використовувати її з обережністю і граничною обачністю. Перш ніж що-небудь зробити, вона завжди враховує можливі наслідки своїх дій. Сила цієї керуючої королеви така, що всякий раз, коли вона сяє, весь світ може тільки дивитися на неї з благоговінням!

Телець: сильна матір

Відомо, що жінки-Тельці мають сильну волю і характер, а також дуже вперті. Вони не будуть соромитися або думати двічі, коли мова йде про те, щоб постояти за себе і своїх близьких. Але за цією надзвичайно жорсткою особистістю лежить золоте серце. Ці жінки мають тенденцію бути дуже турботливими й люблячими і завжди готові простягнути руку допомоги будь-кому потребуючому.

Близнюки: творча мислителька

Жива і творча особистість жінки-Близнюків – це те, що дозволяє їй мислити нестандартно і бачити речі в зовсім іншому ракурсі. Будучи дуже здібною дамою, яка дозволяє уяві брати верх над обставинами, вона може легко перетворити свої ідеї в реальність. Хоча жінка воліє не домінувати, це відбувається головним чином тому, що вона використовує свої сили обережно, а не тому, що вона слабка. Світ може бути в шоці тільки коли жінка-Близнюки висловлює свою думку.

Рак: ходяча загадка

Жінка-Рак вважається загадкою, тому що не всі можуть її зрозуміти. Володіючи по-справжньому турботливим і щедрим характером, вона також може бути жорстокою і пристрасною. З огляду на те, як швидко її настрій може змінитися, її можна назвати ініціатором заворушень. Ці жінки надзвичайно віддані своїм коханим і друзям, але і від них вимагають того ж.

Лев: далекоглядна лідерка

Якби коли-небудь існував титул найбільших провидців і лідерів світу, це повинен був бути Лев, зокрема, жінка. Вона не зупиняється ні перед чим, коли у неї є мета. У цих жінок шалене прагнення, яке веде їх до неї. З точки зору продуктивності, вони просто видатні і більш ніж готові взяти з собою кого-небудь, піднімаючись по сходах успіху. Навіть якщо вони зазнають невдачі, вони зроблять це граціозно і гідно. Всі захоплюються тим фактом, що жінки-Леви являють собою ідеальне поєднання чесноти і смирення, що є досить рідкісною якістю для людей.

Діва: доброчесний ангел

Жінки-Діви виявляються найбільш доброчесними, оскільки вони завжди будуть вибирати і робити те, що правильно, навіть якщо їм запропонують більш легкий варіант. Наявність жінки-Діви в вашому житті – справжнє благословення, оскільки їх душі по-справжньому ангельські. З огляду на їх добру, корисну і люблячу природу, їм завжди вдається залишатися сильними і брати себе в руки, навіть якщо їм боляче. Вони будуть відстоювати правильні речі і мати сміливість боротися за це. Їх серця – чисте золото.

Терези: витончена леді

На додаток до виключного інтелекту і розуміння жінки-Терези також мають зле почуття гумору, яке робить їх дотепними і досвідченими. Вони рідко показують свої емоції на публіці, вважаючи за краще підходити до життя з балансом і гідністю. Володіючи ясною самосвідомістю, яка повністю співзвучна тому, хто вони є, вони точно знають, чого хочуть в житті і як цього досягти. Їх впевненість є одною з їх найглибших якостей, які відрізняють їх від інших жінок.

Скорпіон: таємнича спокусниця

Відомо, що жінка-Скорпіон має небезпечне “жало”. Виявляється, саме це робить її проникливою, пильною і ясною в тому, хто вона і чого хоче. Може здатися, що її жорстока і чесна натура час від часу ображає людей, але їй все одно, що вони ображаються. Будучи пристрасною коханкою і прямим оратором, вона вважає за краще отримати травму від потворної правди, ніж закохатися в красиву брехню. Це факт, що не кожен може впоратися з інтенсивною особистістю жінки-Скорпіона, і вона призначена тільки для особливої людини, яка готова до неї.

Стрілець: емоційна чарівниця

Вірте чи ні, жінкам-Стрільцям досить легко вловлювати свої і чужі емоції, тому що вони надзвичайно чутливі істоти. Щоб краще зрозуміти інших, вони завжди ставлять себе на їх місце, що буквально змушує їх співпереживати. Проте вони дуже замкнуті і обережні, коли справа доходить до вираження своїх почуттів, вони розкривають свою справжню природу лише обраним. Вважай себе особливим, якщо жінка-Стрілець пускає тебе в свій світ.

Козеріг: незалежна кар’єристка

Незалежність, вдумливість і повна самосвідомість – ось що визначає характер жінки Козерога. Вони ясно розуміють, чого хочуть в житті, будують запаморочливу кар’єру, прекрасно розуміють свої сильні і слабкі сторони. Інші часто помічають, що яскрава краса жінки-Козерога надихає, оскільки вони не настільки добре знають свої душі. Слова, сказані жінкою-Козерогом, виходять прямо з її душі.

Водолій: неспокійна мрійниця

Жінки-Водолії неймовірно амбітні і відчувають неспокійне прагнення до досягнення цих амбіцій, що робить їх чимось на зразок мрійників і бійців. Досить цікаво спостерігати, як ця жінка з безжалісною натурою бореться, щоб щось втілити в життя. Якби жінка могла формувати світ, це була б жінка-Водолій.

Риби: щедра коханка

Основа справжньої природи жінки-Риби будується виключно на любові. Вона є чистим прикладом щедрості та чесності. Ці жінки завжди намагаються приховати свої емоції, так як вони дуже чутливі. У них можуть бути сльози, що котяться по щоках, але вони все одно будуть битися в битвах в тиші і швидше помруть, ніж покажуть будь-які ознаки поранення. Незважаючи на це, вони завжди будуть першими, хто допоможе людям, показуючи їм свою любов. Вони як цілителі, яких потребує цей світ.

Джерело: coffeewithmilk.com.ua

Читайте також