На ділянці, де незаконно зводять кіоски, хочуть створити сквер

Земельній ділянці, яка знаходиться на вулиці Київській у Рівному, поруч із супермаркетом "Сільпо", хочуть надати статус скверу. Відповідний проект рішення з'явився на сайті міськради. 

Як йдеться у проекті рішення. сквер хочуть облаштувати на території, площею 2770 кв.м, навпроти будівлі №69. Усі організаційні питання стосовно оформлення права власності на земельну ділянку та її облагородження будуть покладені на Трест зеленого господарства. 

Нагадаємо, саме на цій ділянці підприємець Олександр Сачевчич зводить тимчасові споруди. Там уже залили фундамент, а також провели комунікації. Сам підприємець запевняв, що у нього були всі дозвільні документи. Як виявилось, дозвіл на спорудження кіосків, підписав у січні цього року колишній заступник начальника управління архітектури та містобудування Андрій Юрков. 

На позачергову сесію Рівнеради виносили питання про скасування дозволів на спорудження кіосків. Однак, першого разу для цього не вистачило голосів. Необхідні голоси набралися вже на засіданні 30 вересня. Депутати проголосували за скасування паспортів прив'язки у Рівному та Квасилові. 

Читайте також