На Рівненині ветерана пожежної охорони привітали з ювілеєм

фото - Фейсбук

Рятувальники Рівненщини привітали з 75-річним ювілеєм ветерана пожежної охорони, пише Головне управління ДСНС у Рівненській області.

04 жовтня офіцери Служби порятунку Рівненщини привітали з 75-річним ювілеєм ветерана пожежної охорони Кочуру Степана Антоновича. Рятувальники побажали імениннику міцного здоров’я, родинного тепла, років життя, щастя, благополуччя та мирного неба над головою. За час служби Степан Антонович зарекомендував себе виключно з позитивної сторони. Завжди своєчасно та на високому професійному рівні виконував поставлені перед ним завдання. Степан Антонович без сумніву є взірцем та наставником для молодого покоління рятувальників Рівненщини.

Саме Пожежна охорона України, маючи багаторічний досвід, професійні кадри та необхідне технічне озброєння, стала базою Державної служби надзвичайних ситуацій України і послужила основою створення в Україні єдиної Служби порятунку - "101". Наші рятувальники діють при ліквідації надзвичайних ситуацій професійно і самовіддано. Ці якості у молодих офіцерів виховують ветерани пожежної охорони. Після виходу на заслужений відпочинок, вони передають свій безцінний досвід і виховують нові покоління пожежних-рятувальників у дусі славних традицій пожежної справи.

Читайте також