На Рівненщині 5 разів за добу люди підпалювали траву і сміття

Пожежі на відкритих територіях набирають обертів. Лише за минулу добу рятувальники Рівненщини ліквідували 5 таких пожеж.

"Вкотре застерігаємо громадян господарюючи на присадибних ділянках та на відкритих територіях, не спалювати суху рослинність та не розкладати багаття у лісах", - звертаються до громадян рятувальники.

Зокрема:

  • 17 травня о 08:22 поблизу с. Стара Рафалівка, Вараського р-ну. Загоряння сухої трави та чагарників на відкритій території на площі 0,025 га. Причина та збитки встановлюються.
  • 17 травня о 12:49 м. Рівне, вул. Захисників Маріуполя. Загоряння сухої трави на відкритій території на площі 0,002 га. Причина та збитки встановлюються.
  • 17 травня о 14:31 поблизу Жовкині, Вараського р-ну. Загоряння сухої трави на відкритій території на площі 0,4 га. Причина та збитки встановлюються.
  • 17 травня о 16:14 с. Річиця, вул. Зелена, Гощанської ТГ, Рівненського р-ну. Загоряння побутового сміття на відкритій території на площі 300 м². Причина та збитки встановлюються.
  • 17 травня о 16:14 с. Софіївка Перша, Вербської ТГ, Дубенського р-ну. Загоряння побутового сміття на відкритій території на площі 200 м². Причина та збитки встановлюються.

 

 

Читайте також