На Рівненщині будують нову школу - стару знесли

У найвіддаленішому селі Озерці на Володимиреччині з «нуля» зводять навчальний заклад. Він включений у Національну програму Велике будівництво Президента України Володимира Зеленського.

Як повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, стару аварійну школу знесли. Вона була побудована ще у 1939 році. Стіни закладу витримали війну, але не перенесли випробовування часом. Тому й виникла потреба у будівництві нового закладу.

"Сучасна школа має три поверхи. Її накрили покрівлею, провели комунікації, встановили енергозберігаючі вікна та двері, пофарбували фасад. Будівельники подбали про автоматизовану котельню, а також про доступність закладу – головний вхід обладнали пандусом. Завершили вже і внутрішні роботи. На власні очі переконався, що заклад готовий на 95%. Тут навчатимуться 210 учнів та 30 дошкільників. Діти не лише з села Озерці, а й найвіддаленіших хуторів. Для школярів облаштували 10 кабінетів, простору їдальню, медичний блок та бібліотеку з читальною залою. В Озерецькій школі створили атмосферу комфорту та затишку. А головне – безпечне освітнє середовище для дітей", - додав голова.

Читайте також