На Рівненщині все ще борються зі сніговими переметами: де ситуація найгірша

Минулого тижня на Рівненщині вирував циклон «Волкер», який приніс чимало незручностей для мешканців. Зокрема, снігові перемети на автодорогах сягали висоти у декілька метрів. Частина населених пунктів були зовсім відрізаними від світу. Місцями не могла проїхати швидка, автомобілі з продуктами та ліками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через переметену снігом дорогу син не зміг доїхати до матері на Рівненщині - жінка померла

Найбільше постраждав від заметілі Дубенський район, кажуть у Рівненській ОДА.

«У нас сьогодні найважча ситуація у Дубенському районі, оскільки циклон саме південною частину області пройшов і найбільші опади були там. У цьому районі дійсно є утруднені ділянки. Тому іще сьогодні цілодобово по критичним напрямкам, відділеним селам, працює техніка, щоб забезпечити комфортний проїзд і доїзд як мінімум якісної екстреної меддопомоги», - каже перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Дубенщина продовжує ліквідовувати наслідки негоди, розповідають у місцевій РДА.

«З метою ефективної та безперервної роботи спецтехніки при ліквідації снігових заметів на дорогах Дубенського району виділено 350 літрів дизельного пального для філії «Дубенська ДЕД» та військовій частині А 2755. Саме їх техніка «звільняє» найбільш проблемні ділянки автошляхів району», - йдеться у повідомленні Дубенської РДА.

Станом на вчорашній ранок на території Дубенщини частково непроїзними залишаються ділянки автошляхів Дороги Мокре-Молодаво (Мирогощанська ТГ), О181115 від с. Смордва до с. Хорупань (Бокіймівська ТГ), дорога між селами Кам'яниця- Клюки (Тараканівська ТГ), дорога Млинів - Підлозці (Млинівська – Підлозцівська ТГ), частина автошляху Добривода-Крупець, від Крупця до Срібного (Крупецька ТГ).

Через потужні снігопади залишаються «відрізаними» окремі населені пункти в Семидубській, Повчанській, Острожецькій, Млинівській, Боремельській територіальних громадах.

Ускладненим залишається проїзд на автошляхах Т-18-22 Дубно-Сапанівчик та Т 18-21 Онишківці-Рівне Смизької ТГ. Проблемним є доїзди до окремих сіл Тараканівської, Млинівської та Смизької громад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Користь для врожаю і підтоплення: до чого призведе танення снігів на Рівненщині.

Читайте також