На Рівненщині завершилася спартакіада "Рух заради здоров`я"

Протягом червня - липня на Рівненщині  проходила спартакіада у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я». На першу етапі підопічні боролися за право представляти свій заклад у фіналі змагань. Другий рік поспіль він відбувається в комунальному закладі «Рівненський психоневрологічний інтернат», який розташований в селі Боянівка Рівненського району. Саме тут свого часу спартакіада і була започаткована.

Учасників заключного етапу спартакіади «Рух заради здоров’я» привітали директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова Відділення НОК України в Рівненській області Микола Петренчук та директор департаментусоціального захисту населення облдержадміністрації Олексій Шамак.  

Найсильніших визначали за підсумком п’яти естафет, в кожній з яких використовувався спеціальний інвентар: як звичні м’ячі для ігрових видів спорту, так і спеціальні кільця, драбини, обручі та кеглі. Зі  спорядженням учасники спартакіади ознайомилися ще на відбіркових етапах.

Відтак за підсумками змагань перемогу у фіналі здобули «Урвенський психоневрологічний інтернат» (1 місце), «Дубенський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів» (2 місце), «Здолбунівський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів» (3 місце).

Решта фіналістів розділили місця так: «Рівненський психоневрологічний інтернат» посів 4 місце,   команда «Мирогощанського дитячого будинку-інтернату» стала 5-ю, 6 місце – за «Острозьким психоневрологічним інтернатом», «Тучинський геріатричний пансіонат» посів 7 місце.

Спортивні змагання традиційно завершилися концертом. Крім того, організатори підготували  сюрприз – влаштували присутнім керівникам закладів системи соціального захисту населення позмагатися між собою у спортивному конкурсі. Перемогу здобула директор комунального закладу «Рівненський обласний центр комплексної реабілітації інвалідів» Рівненської обласної ради Оксана Кравчук. Завершився захід урочистим нагородженням всіх команд-учасниць фіналу спартакіади «Рух заради здоров’я».

Прес-служба Рівненської обласної ради

Читайте також