На Закарпатті обірвався підвісний міст, на якому було троє підлітків (ВІДЕО)

У селі Богдан Рахівського району зірвався підвісний міст через річку. У момент обриву на мосту перебували троє місцевих підлітків: хлопці розгойдували міст аж поки не впали у воду. Один із підлітків отримав перелом ноги. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Про інцидент у неділю, 31 січня, повідомили мешканці села Богдан оприлюднивши фото зірваного підвісного моста в одній із місцевих популярних груп у Faceboook. Пізніше місцеві опублікували відео з камери спостереження, де видно, як троє підлітків заходять на підвісний міст, перебуваючи ближче до берега, починають по ньому стрибати, розхитувати, менше, ніж за 10 секунд підвісний міст обривається і разом з дітьми падає у річку.

Це почув хтось із місцевих мешканців, які переходили міст кількома хвилинами раніше, та прибіг на допомогу. Як видно на відео, подія сталася близько 17:20. В обговоренні під дописом про падіння моста місцеві мешканці також звертають увагу на те, що міст був не розчищений від снігу та прикрашений гілками хвойних дерев, що створило додаткове навантаження.

Речниця поліції Закарпаття Анна Дан, троє підлітків віком 13, 15 та 16 років розхитували міст, стрибали по ньому, внаслідок чого він зірвався у річку. Через падіння постраждав наймолодший 13-річний хлопець, у нього перелом ноги. Двоє інших не травмувалися. Усі — місцеві мешканці.

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 166 ККУ (злісне невиконання батьківських обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки). Винним загрожує обмеження волі до 5 років, або позбавлення волі до 5 років.

Читайте також