Одяг із сенсом: український бренд Gepur потішив ефектною колекцією

Стильно та вишукано – саме так почуваються жінки, які носять одяг від українського бренду Gepur. Компанія не просто створює речі, а пропонує своїм клієнткам готові образи, які не залишать байдужими ані чоловіків, ані жінок. Але найголовніше – з Gepur ви зможете почуватись елегантно та стильно одночасно. Придбати речі цього бренду можна у магазинах в найпопулярніших ТРЦ України, або ж через інтернет-магазин одягу.

Обійми свою справжність із одягом від Gepur

Справжній фурор цієї осені зчинила колекція TILO. Її посил у тому, що любов до свого тіла починається у середині кожної жінки, а справжня краса – у внутрішній самоцінності. Кожній варто пам’ятати, що не одяг прикрашає жінку, а жінка – одяг.

Ця колекція створена для поєднання тіла та душі, обіймати та любити свою недосконалість. Це – продовження колекції Душа. Саме тому вони так гармонійно поєднуються.

Дана колекція включає у себе не лише одяг, а й аксесуари та тимчасові тату у стилі TILO. Кожна поціновувачка сучасних тенденцій знайде для себе шикарне поєднання нарядів у діловому, кежуал чи вечірньому стилях.

Найбільш популярні товари з колекції TILO від Gepur

  • Боді TILO з довгим рукавом. Воно стало беззаперечним фаворитом, адже виконане з м'якого еластичного мікродайвінгу з дизайнерським принтом TILO. Модель ідеально підкреслює силует та створює невагомий ефект другої шкіри і тату. Придбати можна у двох кольорах – сірому та бежевому.
  • Бежева сукня максі TILO із сітки. Спочатку – ТИ. Такий основний посил цієї сукні. Облягаюча сукня зі стрейч-сітки із дизайнерським принтом TILO. Модель ідеально підкреслює силует та створює невагомий ефект другої шкіри і тату. Додатково можна придбати боді або тон на бретелях та короткі шорти під неї.
  • Молочний лонгслів із принтом. Гарний приклад того, як з допомогою одягу можна нести значно глибші сенси. До прикладу, на лонгсліві зображено символи, які дозволяють проявити свою особистість, емоції та цінності через мову моди. Це Мальва, Лелека, Архангел Михайло, Маки тощо. Кожен із цих елементів має для українців глибокі значення.
  • Сірі легінси TILO. Стильні легінси виконані з м'якого еластичного мікродайвінгу із дизайнерським принтом TILO. З ними можна створити ефектні образи із кроп-топом, футболкою оверсайз, худі чи світшотом.

Gepur поєднує як онлайн, так і офлайн формат магазину. Це дуже зручно та заощаджує час, адже можна обрати річ на сайті, а вже у магазині приміряти потрібен вам образ. Так ви зможете перевірити матеріали та дотик, переконатись у гармонійній посадці саме на вашому тілі. Обравши товар на сайті можна замовити бронь, яка буде діяти протягом одного дня. Тож ви не будете хвилюватись, що доки ви доїдете до магазину, потрібного розміру вже не буде у наявності.

П'ять магазинів відкрито у Києві у таких торгових центрах:

  • ТРЦ Ocean Plaza, вул. Антоновича, 176;
  • ТРЦ River Mall, вул. Дніпровська набережна, 12–14;
  • ТРЦ Lavina Mall, вул. Берковецька, 6Д;
  • ТРЦ Respublika Park, Кільцева дорога, 1.
  • ТРЦ Dream, Оболонський проспект, 1Б.

Один магазин представлений в Одесі у ТРЦ City Center за адресою: пр-т Небесної Сотні, 2.

Запит на український одяг від суспільства нині високий. Тож вітчизняні бренди стають ще більшими, ще потужнішими, ще кращими.