Підприємиця з Костополя виграла грант і відкрила крафтову мініпекарню

Фото ілюстративне

Підприємиця з Костополя Марія Терещук відкрила крафтову мініпекарню завдяки мікрогранту від "єРоботи".

Про це повідомили в Рівненському обласному центрі зайнятості.

Марія Терещук, працюючи та здобуваючи досвід випікання хліба за кордоном, мріяла започаткувати власний бізнес. Натхнення до цієї справи й бажання створити щось унікальне зумовило бізнес-ідею відкриття крафтової мініпекарні, де кожна випічка була би творчою та неповторною.

Для реалізації своїх амбітних планів жінка скористалася урядовим проєктом «єРобота» за програмою «Власна справа». Пані Марія подала онлайн-заявку через додаток «Дія», успішно пройшла співбесіду та захистила свій бізнес-план у Рівненському обласному центрі зайнятості. Згодом вона отримала позитивне рішення на отримання мікрогранту від Державного центру зайнятості.

Отримані кошти жінка спрямувала на закупівлю необхідного обладнання й організацію виробництва.

Завдяки відданості улюбленій справі, наполегливості та творчому підходу крафтова мініпекарня «Family.hlib» швидко здобула популярність серед місцевих жителів. Щодня тут пропонують свіжу та смачну випічку, виготовлену з натуральних інгредієнтів за оригінальними рецептами.

"Своєю працею та ентузіазмом підприємиця вчергове доводить, що досягти успіху можна і з невеликим стартовим капіталом, необхідно лише мати мрію й впевнене йди до її реалізації", - наголошують у центрі зайнятості.

Читайте також