Плете сітки та залишає пожертви: 12-річний школяр із Млинова допомагає військовим

12-річний школяр із Млинова почав волонтерити з самого початку війни. Як розповіла мама Вікторія, хлопець дуже перейнявся війною. 

Про це повідомляє Рівненська ОВА. 

- Перші дні наш телевізор працював впродовж доби. Дитина все чула і бачила. Мабуть, саме тоді й відчула всю біль України. Ще у лютому Дмитро вперше пішов до військкомату і запитав, чим може допомогти. В результаті він відчиняв та зачиняв ворота для військових автомобілів, - згадує жінка,

Діма постійно вигадує способи, як допомогти захисникам, розповідає мама. А ще у найближчому продуктовому магазині хлопець щоразу залишає декілька гривень у благодійній скриньці для ЗСУ.

Нещодавно ж школяр із Млинова з друзями сплели 2 маскувальні сітки для військових. Перший виріб віддали для тероборони, а другий волонтери доправлять на Схід України. Каркас для плетіння встановили у дворі багатоквартирного будинку. Тканину для юних волонтерів зібрали батьки, а основу – сітку - за власні гроші купував Дмитро.

- Плели виріб декілька днів. Робили, як вміли, а вже згодом, до дитячої ініціативи долучилися й дорослі, - говорить мати хлпчика. 

Жінка каже, що саме у той час із квартири зникли усі речі зеленого та коричневого кольору.

Вікторія зізналася, що хлопець мріє стати військовим, таким сильним та сміливим, як наші хлопці в ЗСУ.

Читайте також