Про яку жінку мріє чоловік кожного знаку Зодіаку?

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Як відомо, дівчата бувають різні: спокійні і милі, яскраві і активні, домосідки і кар'єристки. Астрологи розповіли, про яку саме супутницю мріє кожен з представників зодіакальної дюжини.

Овен

Чоловіки, що народилися під цим знаком, мріють про справжнє кохання. На початку відносин Овнів може охопити сліпа пристрасть. Тому представники цього знака залишаються з тими жінками, які можуть постійно тримати їх в тонусі. Овнам потрібно, щоб хтось давав їм привід прокидатися вранці.

Телець

Представники цього знака Зодіаку здатні на сильну любов і не бояться показувати свої почуття. Тому вони мріють про супутницю, яка буде такою ж вірною і щирою, як і вони самі.

Близнюки

Близнюки шукають собі коханих, які зможуть підживлювати їх самооцінку. Ці чоловіки вибирають пристрасних і божевільних дам. Близнюки впевнені, що відносини мають бути наповнені враженнями і щастям.

Рак

Кожен раз, коли Раки знайомляться з жінками, вони намагаються «з порога» з'ясувати, чи підходять обраниці для «любові до труни». Будучи дуже емоційними і чуттєвими чоловіками, Раки шукають ту, про яку можна піклуватися вічно і отримувати турботу у відповідь.

Лев

Леви мають пристрасть до полум'яних жінок. Вони роблять ставку на даму, здатну віддатися почуттям цілком. Левам також дуже важливо, щоб супутниця могла підштовхувати їх на нові звершення.

Діва

Ці чоловіки не люблять грати в ігри, тому відразу шукають дівчину, з якою можна прожити все життя. Дівам важливо, щоб їх любили не за щось, а всупереч усьому. Чоловік-Діва віддасть своє серце тій, яка прийме його справжнім.

Терези

Ці чоловіки вірять, що любов може жити вічно. Терезам потрібна така обраниця, яка зможе підтвердити дане переконання. Обраниці Терезів повинні вміти підтримувати пристрасть і романтику. Терези потребують сюрпризів і частого спільного проведення часу.

Скорпіон

Скорпіонам потрібна пристрасть. Вона робить їх щасливими. Чоловіків-Скорпіонів приваблюють розкуті і сексуальні жінки. Представники цього знака Зодіаку готові дарувати свою любов тим, хто зводить їх з розуму.

Стрілець

Стрільці воліють в пару супутниць, не обтяжених сильним характером. Обраниці цих представників зодіакальної дюжини мають бути легкі на підйом. Стрілець — волелюбний знак. Народжені під ним чоловіки потребують партнерок, які допоможуть їм знайти призначення.

Козеріг

Ці чоловіки-однолюби. Їх мрія: з першого разу знайти супутницю на все життя. Козероги шукають кар'єристок, захоплених жагою успіху. Також представникам цього знака потрібна партнерка, яка зможе надихати і мотивувати.

Водолій

Ідеал Водоліїв — унікальна і незвичайна дівчина, яка вміє подати себе. Водоліям важливо, щоб з обраницею було весело і завжди знаходилися теми для розмови. Жінки, які наповнені оптимізмом і любов'ю до творчості, для Водоліїв на вершині списку.

Риби

Чоловіки-Риби — ласі на лестощі і компліменти. Вони готові полюбити таку жінку, яка буде обожнювати їх і вдень, і вночі. Риби живлять слабкість до м'яких, спокійних, чуттєвих і ніжних жінок. Чоловіки, народжені під цим знаком, часто віддаються мріям і хочуть, щоб вони стали дійсністю.

Інформує Ukr.Media.

Читайте також