Рівненським гімнасткам потрібні нові професійні килими для тренування

Юлія Руда зареєструвала на Громадський бюджет Рівного проект, який передбачає купівлю професійного килимового покриття для спортивного клубу з художньої гімнастики “Золота осінь”.

«Гімнастки міста постійно стикаються з проблемою проведення навчально-тренувального процесу. Основною потребою є наявність професійного килимового покриття. На сьогоднішній день деяким килимам більше 10 років. Тому придбання килимів вирішила б проблему організації навчально-тренувального процесу з художньої гімнастики в СК “Золота осінь” та додала б створення умов для розвитку цього виду спорту», - зазначила авторка.

Вартість проекту – 247 800 гривень.

До слова, художня гімнастика почала свій новий етап розвитку останні 5 років у місті. З'явилися небайдужі тренери та батьки, що готові до активного розвитку цього виду спорту. Сьогодні у клубі “Золота осінь” у місті Рівному займається більше 200 юних вихованок. За час існування клубу були виховані 2 майстри спорту та 23 кандидати в майстри спорту. Гімнастки клубу є переможцями, призерами та учасниками всеукраїнських та міжнародних змагань.

Юлія Руда додає, що також буде пошито чохли для зручного зберігання та перенесення килимового покриття у разі потреби транспортування. Закуплені килими будуть зберігатися в ЗОШ №5, вул.Негребецького 20, м.Рівного, спортивна зала якої є основною тренувальною базою спортивного клубу з художньої гімнастики “Золота осінь”.
 

 

Читайте також