Рівняни можуть стати стюардами на Укрзалізниці

фото ілюстративне

Українська залізнична швидкісна компанія запрошує молодих спеціалістів взяти участь у конкурсі на посаду стюарда. Конкурс відбудеться 18.10.2018 о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Київ, вул. Привокзальна, буд 3. Про це повідомляють на сайті Укрзалізниці.

Успішні кандидати повинні бути виконавчими і цілеспрямованими, а також бути здатними швидко вчитися. Переваги роботи у нас: гідна заробітна плата; соціальний пакет; офіційне працевлаштування; комфортні умови праці у новітньому рухомому складі та медичне страхування.

З конкретними вимогами до кандидатів можна ознайомитись за посиланням intercity.uz.gov.ua у розділі «Про компанію», підрозділ «Вакансії», де Ви також зможете завантажити анкету для участі в конкурсі. Кандидат на посаду стюард повинен мати неповну вищу освіту (молодший спеціаліст) та наявність диплому (свідоцтва) кваліфікованого робітника за професією провідник пасажирського вагона. Резюме або анкету надсилати за однією з адрес: kadr.ursc@uz.gov.ua, вул. Привокзальна, буд 3, м. Київ, МПС 02096, тел. 044 406 95 97.

Читайте також