Самотність як стиль життя: жіночі знаки зодіаку, які ніколи нікому не будуть належати

Фото ілюстративне

Від слова “самотність” представницям цих знаків зодіаку добре та комфортно на душі. Їм не буває нудно наодинці із собою, зі своїми думками й переживаннями. Усе їхнє життя підпорядковане власним бажанням та амбіціям. Жінки цих зодіакальних сузір'їв не дозволять нікому втручатися у власний особистий простір, порушувати внутрішню гармонію, не сковуватимуть себе обіцянками та не залежатимуть від когось.

Діва

Вона в точності знає, чого хоче від життя. Сімейні стосунки не стоять у неї на першому плані. Діва – цілеспрямований знак і не витає в хмарах в очікуванні принца на білому коні. Їй подобається досягати всього власними силами. Усвідомлення, що вона незалежна та не потребує нічиєї допомоги – насолода для Діви.

Чоловік у її житті найчастіше з’являється, коли вона реалізувалася в житті, досягла певних успіхів у кар’єрі й тепер не проти приділити увагу коханню. Але Діва ніколи не дозволить відносинам поглинути її власне «Я». Вона завжди буде господинею своєї долі й не віддасть кермо влади навіть коханій людині.

Овен

Краще бути однією, ніж із будь-ким. Представниця цього знака зодіаку ніколи не ганяється за чоловіками, не ставить усе на карту, аби зацікавити собою залицяльника. Вона просто живе й насолоджується моментом. Чоловік сьогодні є, а завтра його немає. А ось лити сльози, страждати та гнатися за черговим красенем - не про неї. Аж надто Овен любить себе.

Овен завжди насамперед думає про власні інтереси. А як інакше? Адже ніхто не подбає про її щастя так, як вона сама. А чоловік у будь-який момент може пропасти та залишити її. Так навіщо мучити себе зайвими стражданнями? Життя ж таке коротке.

Чоловіки хочуть отримати в дружину турботливу матір дітей і берегиню сімейного вогнища. Жінка-Овен на таке не підпишеться. Якщо їй комфортно з чоловіком, вона дозволить йому бути біля себе, любити її, але ніколи не дозволить йому контролювати власне життя.

Водолій

Жінка-Водолій далека від загальноприйнятих норм і живе за власними законами. У її світі все дуже непередбачувано. Сьогодні їй добре з чоловіком, а на завтра вона й не згадає про нього. У житті жінка-Водолій не сприймає кайданів. Якщо їй незатишно на роботі або у відносинах, вона, не замислюючись, піде.

У душі жінки-Водолія постійно панує хаос і плутанина, зрозумілі лише їй самій. Пустити когось у свій світ і втратити частинку себе - на такі жертви вона навряд чи погодиться. Самотність представниці цього знака зодіаку, її думки, учинки належать лише їй одній. Жінка-Водолій насолоджується свободою та не проміняє її на золоту клітку.

Читайте також