Що розглядатимуть депутати на комісії в Рівному?

Фото - відкриті джерела

26 листопада 2018 року, понеділок, о 14:00 год. в каб. 410 (вул. Соборна, 12-А) відбудеться засідання постійної комісії з питань міського господарства (голова постійної комісії Н. Поліщук).

Порядок денний засідання

постійної комісії з питань міського господарства

  1. Про затвердження Програми відшкодування відсотків за кредитами, залученими фізичними особами на впровадження енергозберігаючих заходів у місті Рівному, на 2019 – 2020 роки. (Кирея М. І. – начальник Управління економіки міста)
  2. Про затвердження Програми розвитку та збереження зелених насаджень міста Рівного на 2019 – 2023 роки. (Сахнюк Я. О. – начальник Управління житлово-комунального господарства)
  3. Повторний розгляд. Про затвердження Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у місті Рівному на 2019 – 2021 роки. (Шульга Л. А. – начальник відділу реформування житлово-комунального господарства і контролю апарату ради і виконкому)
  4. Повторний розгляд. Про надання дозволу на розроблення детального плану території (в районі вулиці Київської). (Мельник В. В. – заступник начальника Управління містобудування та архітектури)
  5. Повторний розгляд. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Бастилія» земельної ділянки на вул. Соборній БОС 233 (на земельній ділянці знаходиться нерухоме майно).  (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)
  6. Повторний розгляд. Про припинення права оренди земельної ділянки, розірвання договору оренди землі та передачу в постійне користування ОСББ «Курчатова 1-Б» земельної ділянки на вул. Курчатова, 1-Б (на земельній ділянці знаходиться об’єкт нерухомого майна). (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)
  7. Повторний розгляд. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки ТзОВ «Русана Плюс» на вул. 16 Липня, 59 (на земельній ділянці знаходиться об’єкт нерухомого майна). (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)
  8. Повторний розгляд звернення  гр. Пивоварчук М. А. щодо призначення їй субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг.
  9. Різне.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

виконавчого комітету Рівненської міської ради 

Читайте також