Що розглядатимуть рівненські депутати сьогодні на комісії?

Фото - відкриті джерела

У понеділок, 22 жовтня, о 14:00 год. в каб. 410 (вул. Соборна, 12-А) відбудеться засідання постійної комісії з питань міського господарства (голова постійної комісії Н. Поліщук).

Порядок денний засідання постійної комісії з питань міського господарства

  1. Про затвердження Програми компенсації за пільгові перевезення окремих категорій громадян у міському електричному та автомобільному транспорті загального користування міста Рівного на 2019 рік. (Миронюк В. М. – начальник Управління транспорту і зв’язку)
  2. Про затвердження Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у місті Рівному на 2019 -2021 роки. (Шульга Л. А. – начальник відділу реформування житлово-комунального господарства і контролю апарату ради і виконкому)
  3. Про прийняття в комунальну власність міста Рівне квартир. (Марщівська Н. В. – начальник відділу обліку та розподілу житла)
  4. Повторний розгляд. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки ТзОВ «Русана Плюс» на вул. 16 Липня, 59 (на земельній ділянці знаходиться об’єкт нерухомого майна). (Таргоній С.Г. - начальник Управління земельних відносин)
  5. Повторний розгляд. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення ТзОВ «Гефест Капітал» в оренду земельної ділянки на вул. Академіка Степана Дем’янчука на якій знаходиться об’єкт нерухомого майна. (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)
  6. Різне.

 Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

Виконавчого комітету Рівненської міської ради

Читайте також